After’s Cool Schiedam – SG Spieringshoek

Schiedam SG Spieringshoek – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Schiedam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het SG Spieringshoek. Allemaal binnen de muren van je eigen school.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Jana van der Hoek

Vestigingsmanager

Welkom bij mijn AFTER’S COOL-vestiging op Sg Spieringshoek. Deze vestiging is speciaal en alleen voor leerlingen van Spieringshoek. Hopelijk kan je hier al veel antwoorden op jouw vragen vinden. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met mij op en ik help je verder met advies, het maken van een afspraak voor een proefmiddag of een kennismakingsgesprek. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom om even langs te komen, loop gerust eens binnen. Ik zit op de 2e verdieping in de oranje kamer naast de stilteruimte, tegenover lokaal 220.

 • After’s Cool Schiedam – SG Spieringshoek
 • Van der Brugghenlaan 2 -6
 • 3118LA Schiedam
 • Jana van der Hoek
 • Vestigingsmanager
+31631595482

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het SG Spieringshoek. De huiswerkbegeleiding is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat hier wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestigingen in Kralingen waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het SG Spieringshoek of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.