AFTER’S COOL Schiedam – SG Spieringshoek

Schiedam SG Spieringshoek – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op Spieringshoek werken we met bedreven begeleiders met hun eigen expertise om de leerlingen verder te helpen, variërend van wiskunde tot Frans. Er is altijd iemand beschikbaar die de juiste ondersteuning kan bieden. Wat heel bijzonder is aan de begeleiders op Spieringshoek, is dat het merendeel zelf ook op deze school heeft gezeten.

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Schiedam – SG Spieringshoek
 • Van der Brugghenlaan 2 -6
 • 3118LA Schiedam
 • Kim Uppenkamp
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het SG Spieringshoek. De huiswerkbegeleiding is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat hier wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestigingen in Kralingen waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden.

  Voor meer informatie over onze samenwerking met het SG Spieringshoek of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Kim Uppenkamp

  Vestigingsmanager

  De vestigingscoördinator heeft een achtergrond in de pedagogiek en studeert momenteel Management aan de Hogeschool Rotterdam. Naast de ondersteuning van de begeleiders voeren we gesprekken met de leerlingen om eventuele knelpunten te signaleren, te bespreken, of om even te ontspannen na een schooldag.

   

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij onze vestiging een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

  Vestiging op kaart