Check5 Sittard – Wilhelminastraat

Huiswerkbegeleiding in Sittard – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Check5 Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Onze deuren staan open voor leerlingen uit elk leerjaar op ieder niveau. Door persoonlijke begeleiding en aandacht halen we het beste uit jou middelbare schooltijd! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Maud Koolen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Maud en ik ben de Vestigingsmanager van Check5 in Sittard. Om elke leerling zo goed mogelijk te kunnen begeleiden werk ik samen met een team van enthousiaste begeleiders en samen hebben wij veel uiteenlopende kennis in huis. In onze begeleiding staat een positieve, persoonlijke benadering centraal en bieden we de handvatten die een leerling nodig heeft om uiteindelijk ook zelfstandig het schoolwerk op te kunnen pakken.

 • Check5 Sittard – Wilhelminastraat
 • Wilhelminastraat 14
 • 6131KN Sittard
 • Maud Koolen
 • Vestigingsmanager
+31611704276

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Sittard

Bij de begeleiding vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

De openingstijden vindt u rechts op deze pagina. In proefwerkweken hebben wij aangepaste openingstijden op maandag t/m vrijdag van 12.30-18.00 uur en zijn wij ook op zondagen open van 11.00 tot 15.00 uur.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • 14:30 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Sittard kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

  Bijles

  Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

  Faalangsttraining

  Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

  Studiecoaching

  Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt. Voor meer informatie, of het aanmelden, kan je contact opnemen met de Vestigingsmanager.