Lyceo Utrecht – Lombok

Huiswerkbegeleiding bij Lyceo Lombok – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de gezellige wijk Lombok, vlakbij het centraal station en op een steenworp afstand van bushaltes en doorgaande wegen, vind je Lyceo. Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar Lyceo al meer dan 15 jaar leerlingen helpt met hun schoolwerk door huiswerkbegeleiding of bijles. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Utrecht – Lombok
 • J.P. Coenstraat 119
 • 3531ES Utrecht
 • Maaike Wijma
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Utrecht

  Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar wij al vele jaren leerlingen helpen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

  De vestiging

  Utrecht Lombok is dé langstlopende vestiging van Lyceo. Al meer dan 15 jaar zitten we in de locatie aan de J.P. Coenstraat. Met een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en drie aparte bijlesruimtes is er voor iedereen plek. Lyceo Utrecht Lombok ligt op fietsafstand van het CG en het, UniC. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

  Maaike Wijma

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Maaike Wijma, ik ben de vestigingsmanager van Lyceo Lombok in Utrecht. Samen met het team van begeleiders staan wij voor de leerlingen klaar om de beste ondersteuning te bieden. Wij bieden verschillende diensten aan, denkend aan huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en basisschoolbegeleiding. Heeft u vragen, neem gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel: betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van jouw zoon of dochter. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig te werken. Je kind kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingsmanager.

  Bijles

  Bijles

  Werkt jouw kind heel hard, maar blijft hij of zij steken bij één bepaald vak? Heeft je kind meer oefening nodig? Komen jullie er samen ook niet uit? Dan kunnen bijlessen hem of haar helpen! Tijdens de bijles (van een uur) krijgt je kind een-op-een begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je zoon of dochter krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Dit kan net het duwtje in de rug geven en meer zekerheid en zelfvertrouwen tot gevolg hebben. De bijlessen kunnen wekelijks plaatsvinden of gepland worden vlak voor een toets.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van jouw kind. Basisschool bijles is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar je zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goed resultaat en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen. Ga er maar aan staan! Geef jouw kind daarom een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind.

  Vestiging op kaart