Studiekring Utrecht – Lombok

Huiswerkbegeleiding bij Studiekring Lombok – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de gezellige wijk Lombok, vlakbij het centraal station en op een steenworp afstand van bushaltes en doorgaande wegen, vind je Studiekring. Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar Studiekring al meer dan 15 jaar leerlingen helpt met hun schoolwerk door huiswerkbegeleiding of bijles. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 14.30 tot 18.00 uur.

Thijs Rutgers

Mijn naam is Thijs Rutgers en ik ben de vestigingscoördinator voor Studiekring op deze locatie in Utrecht. Ik studeerde Human Logistics en International Development Studies. Daarna heb ik ruimte ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van jongeren in verschillende Afrikaanse landen. Het leukste aan werken bij Studiekring vind ik het contact met leerlingen, ouders en docenten en het zien van persoonlijke groei bij de leerlingen.

  • Studiekring Utrecht – Lombok
  • J.P. Coenstraat 119
  • 3531ES Utrecht
  • Thijs Rutgers
+31623382279

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar wij al vele jaren leerlingen helpen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Thijs en zijn team staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De vestiging

Utrecht Lombok is dé langstlopende vestiging van Studiekring. Al meer dan 15 jaar zitten we in de locatie aan de J.P. Coenstraat. Met een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en drie aparte bijlesruimtes is er voor iedereen plek. Studiekring Utrecht Lombok ligt op fietsafstand van het CG en het, UniC. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Huiswerkbegeleiding

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

Bijles

Iedereen is anders. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof.

Studiecoaching

Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is Studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Huiswerkklas is voor alle leerlingen die het geen enkel probleem vinden om zelfstandig te werken, maar daar wel een rustige omgeving voor nodig hebben. Hier kunnen ze terecht na hun laatste les om in alle rust, onder toeziend oog van een begeleider, te werken aan hun opdrachten. Hierdoor zijn ze thuis écht vrij. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Faalangstreductietraining

Vind jij het geven van een presentatie spannend? Of haal je mindere resultaten terwijl je wel hard leert omdat je het tijdens de toets niet meer weet? Dit kan komen door faalangst. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we er alles aan doen om je faalangst te herkennen en het uiteindelijk de baas te worden. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Brugklastraining

De overgang van de basisschool naar de middelbare school kan best wel wat indruk maken. Ineens moet je werken met een lesrooster, veranderen van lokaal en heb je nieuwe klasgenoten. Om aanstaande brugklassers zo goed mogelijk op deze nieuwe periode voor te bereiden is er de brugklastraining. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie