Studiekring Utrecht – Lombok

Huiswerkbegeleiding bij Studiekring Lombok – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de gezellige wijk Lombok, vlakbij het centraal station en op een steenworp afstand van bushaltes en doorgaande wegen, vind je Studiekring. Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar Studiekring al meer dan 15 jaar leerlingen helpt met hun schoolwerk door huiswerkbegeleiding of bijles. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Sander Kesting | Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Sander Kesting, ik ben de vestigingsmanager op de locatie Lombok en Houten, De Heemlanden. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Of dit nou vakinhoudelijk is óf juist helpen met plannen. Ooit voor het eerst ben ik als student bij Lyceo begonnen als huiswerkbegeleider en nu ben ik terug als leidinggevende. Vanuit de lerarenopleiding kunstgeschiedenis heb ik veel didactische en pedagogische kennis opgedaan, waarmee ik de leerlingen zo goed als mogelijk begeleid. Heb jij vragen? Neem dan gerust contact op.  

 • Studiekring Utrecht – Lombok
 • J.P. Coenstraat 119
 • 3531ES Utrecht
 • Sander Kesting | Studiekring
 • Vestigingsmanager
030 29 10 291

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar wij al vele jaren leerlingen helpen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De vestiging

Utrecht Lombok is dé langstlopende vestiging van Studiekring. Al meer dan 15 jaar zitten we in de locatie aan de J.P. Coenstraat. Met een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en drie aparte bijlesruimtes is er voor iedereen plek. Studiekring Utrecht Lombok ligt op fietsafstand van het CG en het, UniC. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Iedereen is anders. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van jouw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar je zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert en beter plant? Of ben je klaar met Huiswerkbegeleiding maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Dan is Studiecoaching van Studiekring iets voor jou. Je leert snel hóe je al je leerwerk slim aanpakt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Huiswerkklas is voor alle leerlingen die het geen enkel probleem vinden om zelfstandig te werken, maar daar wel een rustige omgeving voor nodig hebben. Hier kunnen ze terecht na hun laatste les om in alle rust, onder toeziend oog van een begeleider, te werken aan hun opdrachten. Hierdoor zijn ze thuis écht vrij. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Vind jij het geven van een presentatie spannend? Of haal je mindere resultaten terwijl je wel hard leert omdat je het tijdens de toets niet meer weet? Dit kan komen door faalangst. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we er alles aan doen om je faalangst te herkennen en het uiteindelijk de baas te worden. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van de basisschool naar de middelbare school kan best wel wat indruk maken. Ineens moet je werken met een lesrooster, veranderen van lokaal en heb je nieuwe klasgenoten. Om aanstaande brugklassers zo goed mogelijk op deze nieuwe periode voor te bereiden is er de brugklastraining. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.