Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum

Gymnasium Felisenum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Gymnasium Felisenum kan je huiswerkbegeleiding en bijles van Lyceo volgen op je eigen school. Na de reguliere lessen ga je op een rustige plek in school aan de slag met ondersteuning van begeleiders. Voor een kleine vraag over de stof tot de zoektocht naar de meest efficiënte manier van leren helpen we je graag op weg. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Gijs van de Woord

Vestigingsmanager

Mijn naam is Gijs van de Woord en ik ben Vestigingsmanager op het Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid. De afgelopen 10 jaar heb ik mij bezig gehouden met het coachen, trainen en ondersteunen van jongeren als trainer bij het wedstrijdzwemmen en als leiding bij scouting. Vanuit deze ervaring, samen met mijn kennis verkregen uit mijn studies Sociologie en Oudheidwetenschappen, houd ik mij dagelijks bezig met het aanleren van zelfstandigheid bij jongeren. Zodat zij, op hun eigen wijze, de uitdagingen aankunnen die het opgroeien en leren met hen meebrengen. Met persoonlijke aandacht, een deskundige aanpak en een enthousiast karakter ondersteunen mijn team en ik de leerlingen in de intellectuele groei die zij doormaken tijdens hun middelbare schoolperiode.

 • Lyceo Velsen-Zuid – Gymnasium Felisenum
 • Van Hogendorplaan 2
 • 1981EE Velsen-Zuid
 • Gijs van de Woord
 • Vestigingsmanager
+31683703659

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Velsen-Zuid

Het Gymnasium Felisenum is een school waarmee Lyceo al een aantal jaar samenwerkt. Zo hebben er de afgelopen jaren verschillende Lyceo examentrainingen en lentescholen plaats gevonden op de school. Door de goede samenwerking met de school krijgen leerlingen optimale kansen in de huiswerkbegeleiding en bijles om maximaal te presteren. De lijnen met de school zijn kort waardoor een compleet pakket van ondersteuning indien noodzakelijk mogelijk is.

Een ander uniek feit aan deze locatie is dat we werken met veel oud-leerlingen van de school. Zij zijn inmiddels bij ons aangesloten als begeleider en willen graag iets terug doen voor de school waarop ze zelf het onderwijs gevolgd hebben. Zij snappen als geen ander welke vaardigheden noodzakelijk zijn om de schoolcarrière goed voort te kunnen zetten of af te sluiten.

Let op: Deze vestiging van Lyceo is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gymnasium Felisenum. De dichtstbijzijnde vestiging vanaf het Gymnasium Felisenum waarbij leerlingen van andere scholen welkom zijn, is Het Schoter in Haarlem.

Openingstijden

 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • 14:10 - 17:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Net het kleine zetje, of juist een intensieve ondersteuning bij het leren kunnen in heel veel gevallen een verschil betekenen in je uiteindelijke schoolprestaties. Met de ondersteuning in de huiswerkbegeleiding willen we hier graag bij helpen. Door het aanleren of verscherpen van verschillende studievaardigheden word je zelfstandiger in het leerproces en krijg je meer zelfvertrouwen in het leren.

  Bijles

  Dat ene vak waar de voldoende maar niet bij wil vallen. Daarvoor is vooral de bijles raadzaam. In de bijles ga je één-op-één in op de stof met een gespecialiseerde begeleider in dat vak. In de bijles wordt op het tempo gewerkt dat bij jou past en worden ook nog tips mee gegeven wat een effectieve manier is om de stof te leren voor een toets. Moeilijke vakken worden hierdoor weer leuk.