Check5 Venlo – van Millenstraat

Huiswerkbegeleiding in Venlo – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Check5 Venlo vind je in het centrum. Hier helpen Wija en haar docententeam sinds 2013 leerlingen met het maken van hun huiswerk. Zowel boven- als onderbouwleerlingen van ieder niveau kunnen bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur.

Wija Groenendaal

Vestigingsmanager

Ik ben Wija, vestigingsmanager bij Check5 in Venlo. Gedurende de week ben ik 4 dagen aanwezig op de werkvloer waardoor ik elke leerling ken en goed weet wat er speelt. Ik ben goed in het zoeken naar de sterke kanten van de leerlingen en laat deze inzetten waar mogelijk. Hierdoor krijgen de leerlingen (weer) een goed gevoel over zichzelf.

Verder ben ik gespecialiseerd in leertechnieken waardoor ik samen met de aanwezige begeleiders, die vakinhoudelijk gespecialiseerd zijn, alle leerlingen optimaal bij kan staan.

  • Check5 Venlo – van Millenstraat
  • Van Millenstraat 2
  • 5913VL Venlo
  • Wija Groenendaal
  • Vestigingsmanager
+31613718076

Op deze vestiging in Venlo kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

Bijles

Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

Faalangsttraining

Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

Brugklastraining

Als je naar de brugklas gaat komen er allemaal dingen op je af. Een nieuw schoolgebouw, andere klasgenoten, leraren en vakken. Je hebt ineens een rooster. Dit zijn leuke veranderingen, maar ook spannend. Deze speciale brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode in hun leven. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, waar je jouw hele schoolperiode profijt van hebt.

Studiecoaching

Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie