Vestiging afbeelding
 • Lyceo Voorburg – Koningin Wilhelminalaan
 • Koningin Wilhelminalaan 471 c
 • 2274BB Voorburg

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Lyceo Voorburg – Koningin Wilhelminalaan

  Mees Meijer

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Mees, en ik ben uw aanspreekpunt voor alle diensten die Lyceo aanbiedt op de Koningin Wilhelminalaan. Ik heb mijn propedeuse behaald op de leraren opleiding biologie en vind het allerleukste van werken bij Lyceo dat ik elke dag leerlingen kan helpen met het beste uit hun schoolcarrière te halen. Met een leuk team van begeleiders biedt de huiswerkbegeleiding leerlingen structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Zo dragen wij bij aan een goed verloop van hun schoolcarrière. We zorgen voor een prettige sfeer waar de leerlingen kunnen werken aan hun dagelijkse huiswerk, zich voor kunnen bereiden op hun toetsen en waar er uiteraard ook ruimte is voor gezelligheid.   Over deze locatie

  Ons ruime pand beschikt over diverse werkruimtes waar de leerlingen in alle rust kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en team van studiebegeleiders. Wij begeleiden hier leerlingen van verschillende scholen uit Leidschendam en Voorburg, maar ook scholieren uit Den Haag, Rijswijk, Delft en zelfs Rotterdam. De niveaus lopen uiteen van de brugklas tot en met het eindexamen, van vmbo tot havo en vwo. Ook begeleiden wij leerlingen die tweetalig onderwijs (TTO) volgen of op een internationale school zitten.

  De huiswerkbegeleiding en bijlessen die wij op deze vestiging bieden, zijn toegankelijk voor kinderen van de basisschool, scholieren uit het voortgezet onderwijs en deelnemers aan het staatsexamen. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

  Deze vestiging is gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 471C te Voorburg. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kan je verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

  Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Faalangsttraining >

  Huiswerkbegeleiding

  Als je jouw kind hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voeren we samen met jou en je kind een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de doelstellingen en wensen van hem of haar op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, als dat nodig is, het plan bij. Doordat jouw kind wekelijks op locatie is, kunnen de begeleiders en de vestigingsmanager de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt jouw zoon of dochter actieve en persoonlijke begeleiding en wordt hij of zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Basisschool bijles

  Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis. Een periode vol ontwikkeling. Tijdens basisschool bijles zorgen wij ervoor dat jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug krijgt, gericht op taal en rekenen. Opgelopen achterstanden worden ingehaald en het zelfvertrouwen in het leren komt weer terug.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Faalangsttraining

  Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart