Lyceo Vught – Marktveld

Huiswerkbegeleiding in Vught op het Marktveld – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging in Vught ligt midden in het centrum van Vught. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studie- en huiswerkbegeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen tussen 11:00 en 18:30 bereikbaar.

Momo Stibbe - Lyceo

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Momo Stibbe en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo Vught. Ik ben ook opgegroeid in Vught, dat maakt het extra leuk dat ik me op deze plek in kan zetten voor onze leerlingen. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek. Op de vestiging zorg ik voor een rustige, positieve sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik help leerlingen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uit eindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunnen.

 • Lyceo Vught – Marktveld
 • Marktveld 42
 • 5261EB Vught
 • Momo Stibbe - Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31612498986

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vught

Naast huiswerkbegeleiding en bijles kun je op onze locatie ook terecht voor het Lyceo Examenjaar en basisschoolbegeleiding met de methode Lyceo Junior. Tevens geven wij bijles en coaching voor middelbare scholieren en worden er het gehele jaar door examentrainingen gegeven. Leerlingen van scholen zoals het Maurick College bij ons in de buurt, het JRL in Boxtel of Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel weten ons te vinden.

Op dinsdagen kunt u van 17.30 – 18.30 uur terecht op ons inloopspreekuur. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 18.30 uur. U bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze coördinator en de begeleiders. We maken ook graag een persoonlijke afspraak met u om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Openingstijden

 • 13:30 - 18:30
 • 13:30 - 18:30
 • 13:30 - 18:30
 • 13:30 - 18:30
 • 13:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Leerlingen kunnen elke doordeweekse dag na schooltijd tussen 13:30 en 18:30 uur bij ons terecht. We hebben een ervaren team dat iedere dag klaarstaat om je te helpen. Door een goede balans tussen de hoeveelheid leerlingen en het aantal begeleiders hebben we ruim de tijd om te plannen, te oefenen met studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om de planning succesvol af te ronden. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons digitaal leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

  Bijles

  Heb je behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo Vught aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders geven de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt in alle vakken en niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht jouw vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Basisschoolbegeleiding

  Een goede bodem op de basisschool, daarop kunnen leerlingen bouwen in het voortgezet onderwijs. Wij helpen basisschoolleerlingen aan de benodigde stenen voor die sterke basis. We vinden dat een van die bouwstenen wordt gevormd door plezier in leren en, ook erg belangrijk, door vertrouwen in jezelf en in je kunnen. Om op deze manier te kunnen begeleiden, kijken we bij onze kennismaking met elke leerling persoonlijk waar aandacht nodig is en op welke manier we daar het prettigst aan kunnen werken. Hieruit volgt een werkplan. Samen met een eigen, vaste begeleider gaat uw kind daarmee aan de slag. Of het nu gaat om woordenschat, lengtematen, begrijpend lezen of deelsommen; voor elk vak, onderwerp en niveau van het basisonderwijs hebben wij toegespitst materiaal van Lyceo Junior. Het behandelde werk van uw kind komt in een eigen map.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.