Lyceo Warnsveld -
Isendoorn College

Marloes Lindt

Vestigingsmanager

Mijn naam is Marloes Lindt en ik ben de vestigingsmanager van het Isendoorn College in Warnsveld. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Voor mij is het belangrijk dat elke leerling zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen en stappen zet. Elke leerling is uniek en dat vraagt een unieke aanpak. Samen met mijn team van begeleiders zijn wij gemotiveerd om de leerlingen te helpen groeien op hun eigen manier! Daarbij staan persoonlijke aandacht, positiviteit en gezelligheid centraal. Neem bij interesse gerust contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Warnsveld

Niemand leert hetzelfde. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. Een kennismaking met de Vestigingsmanager is daarom het startpunt van onze begeleiding. Op basis van dit gesprek en een studievaardigheden- en motivatietest maken we een plan om de begeleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw behoefte. Zo zorgen we er samen voor dat de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk aansluit. Jouw vorderingen houden we bij in een logboek, zodat je ouders ook mee kunnen kijken hoe het gaat. We heten je na de les welkom in een lokaal binnen de school. Voordat we samen een planning opstellen, bespreken we dag en hoe het met je gaat. Zodra je er klaar voor bent en weet hoe je moet beginnen, ga je snel aan de slag. Naast het controleren en helpen met het schoolwerk, hebben we aandacht voor het overhoren voorafgaand aan toetsen en het aanleren van goede leer- en planstrategieën. Zo kan je na verloop van tijd weer zonder de begeleiding!

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze Toetsweek Ondersteuningsklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanag

Vestiging op kaart