Lyceo Warnsveld – Isendoorn College

Warnsveld Isendoorn College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Warnsveld biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Isendoorn College. Doordat je ons in je eigen schoolgebouw kan vinden, kan je meteen bij ons aan de slag na je laatste les.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Marloes Lindt

Vestigingsmanager

Mijn naam is Marloes Lindt en ik ben de vestigingsmanager van het Isendoorn College in Warnsveld. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Voor mij is het belangrijk dat elke leerling zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen en stappen zet. Elke leerling is uniek en dat vraagt een unieke aanpak. Samen met mijn team van begeleiders zijn wij gemotiveerd om de leerlingen te helpen groeien op hun eigen manier! Daarbij staan persoonlijke aandacht, positiviteit en gezelligheid centraal. Neem bij interesse gerust contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 • Lyceo Warnsveld – Isendoorn College
 • Lage Weide 1
 • 7231NN Warnsveld
 • Marloes Lindt
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Warnsveld

Niemand leert hetzelfde. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. Een kennismaking met de Vestigingsmanager is daarom het startpunt van onze begeleiding. Op basis van dit gesprek en een studievaardigheden- en motivatietest maken we een plan om de begeleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw behoefte. Zo zorgen we er samen voor dat de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk aansluit. Jouw vorderingen houden we bij in een logboek, zodat je ouders ook mee kunnen kijken hoe het gaat. We heten je na de les welkom in een lokaal binnen de school. Voordat we samen een planning opstellen, bespreken we dag en hoe het met je gaat. Zodra je er klaar voor bent en weet hoe je moet beginnen, ga je snel aan de slag. Naast het controleren en helpen met het schoolwerk, hebben we aandacht voor het overhoren voorafgaand aan toetsen en het aanleren van goede leer- en planstrategieën. Zo kan je na verloop van tijd weer zonder de begeleiding!

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Bij de huiswerkbegeleiding op het Isendoorn kun je twee tot en met vijf keer per week op vaste dagen direct na de lessen langskomen. Wij maken gebruik van lokalen binnen de school, zodat je alles bij de hand hebt. Na een korte pauze kun je een rustig plekje zoeken in het lokaal. Als je samen met de begeleider een planning hebt gemaakt, kun je zelfstandig aan de slag. We werken met kleine groepjes zodat je zoveel hulp kunt vragen als nodig en we genoeg tijd en ruimte hebben om je te overhoren, oefentoetsen te maken, je verslagen van feedback te voorzien en je te helpen met het aanleren van studievaardigheden. Tijdens een intake gesprek bespreken we graag de mogelijkheden die er zijn.

  Bijles

  Heb je moeite met een specifiek vak? Kom dan bij Lyceo voor bijles op het Isendoorn College. Samen met een begeleider die je goed kan helpen met het vak, ga je één op één aan de slag om de moeilijke stof nog eens te behandelen. Extra oefenen of extra uitleg kan er soms voor zorgen dat het kwartje wel valt en je de stof wel begrijpt. In een intakegesprek bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn om de bijles zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.