Lyceo Warnsveld – Isendoorn College

Warnsveld Isendoorn College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Warnsveld biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Isendoorn College. Doordat je ons in je eigen schoolgebouw kan vinden, kan je meteen bij ons aan de slag na je laatste les.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Willianne Bollen

Vestigingsmanager

Ik ben Willianne Bollen, de Vestigingsmanager op het Isendoorn College in Warnsveld. Samen met mijn team van begeleiders streef ik naar het creëren van een fijne werkomgeving binnen jouw eigen school. In deze fijne werkomgeving staan persoonlijke aandacht en positiviteit centraal binnen de huiswerkbegeleiding en bijlessen. In combinatie met de juiste dosis gezelligheid, ondersteunen wij leerlingen naar meer zelfstandigheid.

 • Lyceo Warnsveld – Isendoorn College
 • Lage Weide 1
 • 7231NN Warnsveld
 • Willianne Bollen
 • Vestigingsmanager
+31613678438

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Warnsveld

Niemand leert hetzelfde. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. Een kennismaking met de Vestigingsmanager is daarom het startpunt van onze begeleiding. Op basis van dit gesprek en een studievaardigheden- en motivatietest maken we een plan om de begeleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw behoefte. Zo zorgen we er samen voor dat de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk aansluit. Jouw vorderingen houden we bij in een logboek, zodat je ouders ook mee kunnen kijken hoe het gaat. We heten je na de les welkom in een lokaal binnen de school. Voordat we samen een planning opstellen, bespreken we dag en hoe het met je gaat. Zodra je er klaar voor bent en weet hoe je moet beginnen, ga je snel aan de slag. Naast het controleren en helpen met het schoolwerk, hebben we aandacht voor het overhoren voorafgaand aan toetsen en het aanleren van goede leer- en planstrategieën. Zo kan je na verloop van tijd weer zonder de begeleiding!

Openingstijden

 • 13:00 - 17:30
 • 13:00 - 17:30
 • 13:00 - 17:30
 • 13:00 - 17:30
 • 13:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Op ons huiswerkinstituut kun je drie, vier of vijf keer per week op vaste dagen direct na de lessen langskomen. Wij maken gebruik van lokalen binnen de school, zodat je altijd alles bij de hand hebt en we de openingstijden incidenteel kunnen aanpassen. Na een beker thee of limonade en een snack kun je een rustig plekje zoeken in het huiswerklokaal. Als je de planning hebt gemaakt samen met de begeleider, kun je zelfstandig aan de slag. We werken met kleine groepen, zodat je zoveel hulp kunt vragen als nodig en we genoeg tijd en ruimte hebben om je te overhoren, oefentoetsen te maken, je verslagen van feedback te voorzien en te helpen met het aanleren van duurzame studievaardigheden.

  Bijles

  Heb je moeite met een specifiek vak? Kom dan naar Bijlesnetwerk voor bijles! Samen met een begeleider die juist met dat vak goed kan helpen ga je één op één aan de slag om de moeilijke punten nog eens door te werken. Extra oefenen van werkwoordspelling of extra uitleg bij wiskundesommen kan er soms voor zorgen dat dat kwartje wel valt. In een intakegesprek bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn om de bijles zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.