Lyceo Wijchen – Maaswaal College locatie Veenseweg

Maaswaal College locatie Veenseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Maaswaal College locatie Veenseweg verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Examenleerlingen kunnen naast deze diensten ook voor examentraining bij ons terecht. Je kunt bij ons in alle rust in een vertrouwde omgeving aan de slag met je schoolwerk en daarbij hulp vragen aan onze hoogopgeleide begeleiders. De bewezen aanpak van Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Jillian Suderee

Vestigingsmanager

Mijn naam is Jillian. Ik ben werkzaam voor Lyceo als vestigingsmanager aan het Maaswaal College in Wijchen. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Ik heb een grote passie voor het onderwijs en vind het leuk om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Ik houd ook graag goed contact met de ouders. Vragen? Neem gerust contact op.

 • Lyceo Wijchen – Maaswaal College locatie Veenseweg
 • Veenseweg 18
 • 6603AN Wijchen
 • Jillian Suderee
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Wijchen

Jouw ontwikkeling staat centraal. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen groeien. Of dit nu is bij het leren samenvatten of een planning maken, wij springen in op wat jij nodig hebt. Voor de start bij Lyceo stellen we samen met jou en je ouders doelen op waar jij mee aan de slag gaat. Tussendoor kijken we hoe het ervoor staat en passen we de doelen waar nodig bij aan. Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Wij werken er naar toe dat je genoeg geoefend hebt met studievaardigheden, zelfvertrouwen hebt gekregen en kennis hebt om het zelf te kunnen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunnen wij altijd een vrijblijvend gesprek plannen. We zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken is niet voor iedereen ‘zo gezegd, zo gedaan’. Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om een planning te maken – en je daar aan te houden – of je weet niet hoe je die Duitse woordjes kunt onthouden. Daar wil ons begeleidersteam jou graag bij helpen. Als je merkt dat je effectiever je huiswerk kunt maken of kunt leren, zul je merken dat er tijd overblijft om dingen te doen die jij leuk of belangrijk vindt. De huiswerkbegeleiding is erop gericht om je duurzame studievaardigheden aan te leren in kleine groepen. Oftewel: minder stress, meer vrije tijd en vaak betere resultaten! Je voortgang houden we bij in ons online volgsysteem, waardoor je ouders ook kunnen zien welke stappen je maakt richting zelfstandigheid.

  Bijles

  Bij de bijles van Lyceo op het Maaswaal College kun je individueel vakspecifieke lastige stof met een begeleider aanpakken. Jij bepaalt wat er tijdens de bijlessen besproken wordt, om er voor te zorgen dat de bijles zoveel mogelijk aansluit bij de onderwerpen van het vak waar jij tegen aan loopt. De bijlesdocent heeft veel kennis van het vak en biedt jou persoonlijke aandacht, zodat je precies geholpen wordt met wat jij moeilijk vindt. De bijles wordt gegeven door studenten die hoogvliegers zijn binnen hun studierichting en zijn bovendien ook jong. Zij kunnen zich goed in jou verplaatsen waardoor je sneller een klik met elkaar hebt.