Lyceo Zeist – Stichtse Vrije School

Zeist Stichtse Vrije School – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2006 is Lyceo gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Daphne le Clercq

Vestigingsmanager

Mijn naam is Daphne le Clercq en samen met mijn team van enthousiaste begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Mijn team van begeleiders bestaat uit een groep jonge enthousiaste studenten die onder mijn leiding graag de handen uit de mouwen steken voor onze leerlingen. Zelf heb ik sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd. Ik heb de afgelopen tien jaar onder andere werkervaring opgedaan in het coördineren van het onderwijs voor vluchtelingen, bij de front- en backoffice van een hbo-/mbo-school en inmiddels is dit de derde vestiging van Lyceo die ik met veel plezier onder mijn hoede heb. Ik houd graag korte lijntjes met ouders en heb zowel met het vrijeschoolonderwijs ervaring als met het christelijk en openbaar onderwijs.

 • Lyceo Zeist – Stichtse Vrije School
 • Socrateslaan 24
 • 3707GL Zeist
 • Daphne le Clercq
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in de Stichtse Vrije School

Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom! Ditzelfde geldt voor de bijlessen en studiecoaching. Wij verwelkomen en helpen leerlingen van alle scholen, niveaus en elk leerjaar graag op onze vestiging.

Kennismaken

Kom gerust eens langs op onze vestiging of neem contact met ons op via ons hoofdkantoor 030 307 35 01. Wij zien u op onze vestiging!

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

  Bijles

  Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Jouw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt je kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat jouw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Huiswerkklas

  Bij huiswerkklas bieden we een rustige omgeving voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, maar wel behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Leerlingen kunnen na hun laatste les naar de huiswerkklas komen om daar hun huiswerk te maken zodat ze thuis écht vrij zijn. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.