Studiekring Zeist – Stichtse Vrije School

Zeist Stichtse Vrije School – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2006 is Studiekring gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 15.00 tot 18.00 uur

Daphne le Clercq

Vestigingsmanager

Mijn naam is Daphne le Clerq. Na mijn vwo heb ik de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gedaan en werk ondertussen al enkele jaren als vestigingscoördinator bij Studiekring. Via mijn eigen basisschool ben ik bekend met het Vrije School onderwijs en ik heb tijdens haar studie stage gelopen op het speciaal basisonderwijs van de Vrije School. Verder heb ik me ingezet voor het opzetten van onderwijs voor vluchtelingen van alle leeftijden en heb ik organisatorische ervaring opgedaan bij mijn werk op een hogeschool. Ik ben gespecialiseerd in plannen, exacte vakken en de taalvakken. Verder werk ik met veel plezier samen met ouders, leerlingen en medewerkers van de school.

  • Studiekring Zeist – Stichtse Vrije School
  • Socrateslaan 24
  • 3707GL Zeist
  • Daphne le Clercq
  • Vestigingsmanager
030 307 35 01

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zeist

Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Vijf dagen per week helpt vestigingsmanager Daphne le Clercq met haar team van 5 docenten leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom! Wij verwelkomen en helpen leerlingen van alle niveaus en elk leerjaar graag op onze vestiging.

Kennismaken

Kom gerust eens langs op onze vestiging of neem contact met ons op via 030 307 35 01. Wij zien wij u op onze vestiging!

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

Bijles

Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

Huiswerkklas

Bij huiswerkklas bieden we een rustige omgeving voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken, maar wel behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Leerlingen kunnen na hun laatste les naar de huiswerkklas komen om daar hun huiswerk te maken zodat ze thuis écht vrij zijn. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Studiecoaching

Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Faalangstreductietraining

Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie