Zwolle – Instituut Nijman Drijbersingel

Zwolle Burgemeester Drijbersingel – wij zijn weer open voor huiswerkbegeleiding en bijles!

Sinds 11 mei zijn onze eigen vestigingen weer geopend om jouw optimaal te kunnen ondersteunen bij het schoolwerk. Met onze huiswerkbegeleiding brengen we structuur aan, zorgen we ervoor dat je goed bijblijft met de lesstof en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast word je d.m.v. bijlessen volledig bijgespijkerd in één of meerdere vakken. Zo worden eventuele opgelopen achterstanden weggewerkt en kan jij straks vol vertrouwen weer naar school! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vestigingscoördinator.

Op een moderne en ruime locatie in Zwolle biedt Instituut Nijman Huiswerkbegeleiding en een studieplek. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren zij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 038 – 4214657 of info@instituutnijman.nl. Je kan ook een kijkje nemen op de website.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 15.00 uur tot 20.00 uur. 

Siben Wiersema

Vestigingscoördinator

Ik ben Siben, de vestigingscoördinator van deze locatie in Zwolle. Bij de begeleiding staat persoonlijke aandacht voor mij voorop. Samen met alle begeleiders werken we met de leerlingen naar een zelfstandige manier van werken toe. Dit doen we door met alle leerlingen individueel duurzame studievaardigheden te ontwikkelen. Het grootste belang is dat elke leerling de ondersteuning krijgt waar behoefte aan is.

  • Zwolle – Instituut Nijman Drijbersingel
  • Burgemeester Drijbersingel 25
  • 8021DA Zwolle
  • Siben Wiersema
  • Vestigingscoördinator
+31615487870

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

Naast het bieden van inhoudelijke ondersteuning hebben wij als doel door positieve stimulans jouw zelfvertrouwen te vergroten. Door begeleiding op maat, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten streven wij ernaar dat je voldoende instrumenten hebt zodat je zelfstandig leert werken. Onze begeleiding vindt plaats in een leeromgeving die zich kenmerkt door rust. In diverse lokalen kan je werken in groepen of is juist plek voor individuele begeleiding. Ook voor de broodnodige ontspannende activiteiten tussen het studeren door zijn ruimtes beschikbaar.

Op deze vestiging in Zwolle kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.
Als je je hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voer je eerst, als het kan samen met (een van) je ouders, een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we als dat nodig is het plan bij.
Doordat leerlingen wekelijks op de locatie zijn, kunnen de begeleiders en de vestigingscoördinator de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie