Instituut Nijman Zwolle – Burgemeester Drijbersingel

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

Op een moderne en ruime locatie in Zwolle biedt Instituut Nijman persoonlijke begeleiding aan, op een fijne en rustige studieplek. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij jouw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. Op de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle wordt er huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, basisschool bijles, studiecoaching en StudieKeuzeAdvies aangeboden. Deze locatie in Zwolle is gelegen op 2 minuten loopafstand van bushalte Wkn Diezerpoort. We hebben ook genoeg plek voor fietsen in onze inpandige fietsenstalling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 038 – 4214657 of info@instituutnijman.nl.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Instituut Nijman Zwolle – Burgemeester Drijbersingel
 • Burgemeester Drijbersingel 25
 • 8021DA Zwolle
 • Natasja Wildeman
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Zwolle

  Naast het bieden van inhoudelijke ondersteuning hebben wij als doel door positieve stimulans het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten. Door begeleiding op maat, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten streven wij ernaar dat je kind voldoende instrumenten heeft om zelfstandig te leren werken. Onze begeleiding vindt plaats in een leeromgeving die zich kenmerkt door rust. In diverse lokalen kan gewerkt worden in groepen of is juist plek voor individuele begeleiding. Ook voor de broodnodige ontspannende activiteiten tussen het studeren door zijn ruimtes beschikbaar.

  Natasja Wildeman

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Natasja Wildeman, als vestigingsmanager van Instituut Nijman zorg ik er samen met een gemotiveerd team van begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een rustige, fijne sfeer werken we samen met de leerling aan het verbeteren van hun leer- en studievaardigheden. Iedereen leert anders en daarom kijken we altijd naar wat bij de leerling past. Vanuit de sterke punten van de leerling werken we samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en het opbouwen van een stevige basis voor de toekomst. Heb je vragen of belangstelling, neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Examentraining

  examentraining
  Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op je kind af en de druk is hoog. Daarom zijn wij er, met een intensieve, meerdaagse training vol persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met een examentraining gaat jouw kind vol vertrouwen het examen in.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschool bijles. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  StudieKeuzeAdvies

  Is jouw kind van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding in Nederland? Wanneer je kind nog niet weet wat hij of zij wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies wordt je kind in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Dit begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarna besloten kan worden om het traject te starten. Samen met een deskundige studiekeuzecoach gaat je kind aan de slag om te ontdekken wie hij of zij is en welke studiemogelijkheden er zijn door middel van een persoonlijkheidstest en een studieinteresssetest. Aan het einde van het traject is er een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je kind past. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager of plan het intakegesprek via onderstaande knop!

  Vestiging op kaart