Wij zijn Lyceo

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

In de klas, maar ook op het kantoor in Leiden. We zoeken de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. En doen er alles aan om ieder kind tot z’n recht te laten komen. Dus zoek je een bijbaan om naast je studie zinvol werk te doen? Of een vaste baan waar je meewerkt aan de ontwikkeling van kinderen, aanvullend onderwijs, jezelf en ons bedrijf? Kom werken bij Lyceo.

Zelfontwikkeling

Nooit uitgeleerd

Jouw ontwikkeling staat bij ons op één. Van je eerste werkdag tot je laatste. Samen zijn we iedere dag bezig met experimenteren, uitproberen, successen vieren, fouten maken en opnieuw beginnen. We leren van elkaar, dwars door de lagen van de organisatie heen. Ervaren collega of kersvers teamlid: als je nieuwsgierig blijft, kom je verder.

Maatschappelijk gedreven

Laat ieder kind tot z’n recht komen

Bij Lyceo maak je dagelijks impact op het leven van kinderen. Goed leren is een vaardigheid waar je de rest van je leven iets aan hebt. Kunnen vertrouwen op je eigen brein geeft zelfvertrouwen. Kortom: een sterke start speelt een belangrijke rol in het toekomstperspectief van ieder kind, en daarom zetten we ons actief in voor kansengelijkheid. Zo bieden we met ‘Lyceo Extra’ kosteloos huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Creatieve safe space

Apenkooien

Of je nu net aan de slag bent of al jaren aan het werk bent: samen bedenken we de beste oplossingen. Die ontstaan dikwijls buiten de werkvloer. Daarom maken we er werk van om samen onze zinnen te verzetten. Of, gewoon, om een feestje te vieren. Apenkooien noemen we dat. Wanneer je brein even buiten mag spelen, kunnen we samen naar hartenlust experimenteren, en ons laten verrassen door steengoede ideeën.

Thought leadership

Altijd op zoek naar beter

We zijn altijd op zoek naar de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. Daarin durven we best een beetje eigenwijs te zijn, zonder ons doel uit het oog te verliezen. Jouw bijdrage is daarin onmisbaar. Daarom bieden we binnen Lyceo veel mogelijkheden om door te groeien.

Aan de slag bij Lyceo

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren. Dagelijks werken we met meer dan driehonderd collega’s in de klas én op het kantoor in Leiden samen aan ons belangrijkste doel: we leren leerlingen leren. Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen, groeien we snel, en jij krijgt alle ruimte om met ons mee te groeien. Want hoe beter we samen worden, hoe meer we kunnen bereiken.  

Vaste baan Bijbaan