Werken bij Lyceo

Werken bij Lyceo is betekenisvol: iedere dag maak je impact op het leven van kinderen zodat zij een bloeiende schooltijd tegemoet gaan. Je werkt bij een bedrijf waar de lijnen kort zijn en de directie weet wie je bent en wat je ambities zijn. Omdat we een kleine organisatie in ontwikkeling zijn, wordt eigen initiatief toegejuicht en krijg je alle ruimte om je ideeën te realiseren en daadwerkelijk het verschil te maken.

Voor zowel studenten, starters als professionals bieden we veel mogelijkheden. Krijg je zin om aan de slag te gaan en dagelijks het verschil te maken? Ga naar ons vacature overzicht.

Vaste baan Bijbaan

Vacatures professionals

Werk jij graag in een groeiende en dynamische organisatie én heb je affiniteit met onderwijs? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures! Wij hebben verschillende uitdagende functies door heel Nederland: van vestigingsmanager tot developer en accountmanager. Werken bij Lyceo betekent veel eigen verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden, enthousiaste en ambitieuze collega’s om je heen en toffe events!

Bekijk vacatures

De leukste studentenbaan

Een bijbaan bij Lyceo betekent afwisselend werk, passend bij jouw rooster. Je kan het hele jaar door aan de slag als examentrainer, huiswerkbegeleider, bijlesdocent, studievoorlichter, CodeLab begeleider en nog veel meer. Zo ben je niet alleen nuttig bezig, maar leer je zelf ook!

Veel leerlingen kunnen jouw hulp de komende periode goed gebruiken om opgelopen leerachterstanden weg te werken. Meld je nu aan!

Bekijk bijbanen

Een carrière in het onderwijs

Het onderwijs heeft momenteel behoefte aan gemotiveerde en getalenteerde jonge leraren. Lyceo levert een bijdrage aan deze maatschappelijke uitdaging, door juist aan starters op de arbeidsmarkt te laten zien welke kansen het onderwijs biedt. Dat doen we door de studenten via hun bijbaan kennis te laten maken met het vak. Maar ook door onze samenwerkingen met lerarenopleiders in Nederland. Zo maken we samen de stap van flexibel werken in het aanvullend onderwijs naar een vaste baan in het reguliere onderwijs zo klein mogelijk.

Dat een bijbaan in het aanvullend onderwijs kan leiden tot een vaste baan als docent, bewijzen een aantal van onze oud-begeleiders. Ze werken inmiddels als docent, of zijn bezig hun bevoegdheid te behalen. Benieuwd naar hun inspirerende verhalen? Klik op de knop om een aantal interviews te lezen!

Lees meer

Wie zijn wij?

Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd. Want een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms is meer ondersteuning nodig: uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke support in die spannende examentijd. Maar op een school met honderden leerlingen is individuele begeleiding door de docent niet altijd mogelijk. Daarom zijn wij er met extra persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, lente- en zomerscholen, codeerklassen en nog veel meer. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming. Voel jij je thuis tussen ambitieuze, inspirerende en bovenal gezellige collega’s waarmee je nauw samenwerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!