Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Bergen op Zoom

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Of gewoon op zoek naar een rustige locatie om aan de slag te gaan met jouw leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom? 

Kom jij uit de omgeving Bergen op Zoom West, Noord, Oost, Buitengebied West, Halsteren, Lepelstraat of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Bergen op Zoom aan de Wassenaarstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen MollerJuvenaar, RSG ’t Rijks, ZuidwestHoek College, Curio Pomona, Curio Steenspil en het Kwadrant.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

Een aantal middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. Via ons leerlingvolgsysteem HOMi kun je precies zien wat er allemaal gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding. Iedere dag wordt afgesloten met een dagverslag, waarin gereflecteerd wordt op wat er gebeurd is, wat er goed ging en wat er nog beter kan.

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden door middel van onze leermethode. De belangrijkste studievaardigheden zijn:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren.

We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren jouw zoon of dochter zelfstandig en gestructureerd te werken.