Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Bergen op Zoom

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom?

Persoonlijke studiebegeleiding

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken met het plannen van je geschiedenis huiswerk? 
  • Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het leren van je wiskunde toets? 
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Bergen op Zoom om geconcentreerd te kunnen werken? 

Huiswerkbegeleiding van Lyceo is dan de ideale oplossing. Wij kijken naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. 

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo? 

Wij maken gebruik van onze eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Aan de hand van deze methode werken we aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. De persoonlijke begeleiding is erop gericht dat jij minder stress ervaart en betere cijfers haalt. Uiteindelijk is het doel om ervoor te zorgen dat jij weer zelfstandig verder kunt. Aan het begin van jouw persoonlijke studiebegeleiding gaan we daarom met elkaar in gesprek, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar kun je terecht voor huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom? 

Lyceo heeft zowel locaties op scholen, als eigen locaties. Bekijk hieronder al onze vestigingen:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland