Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Druten

Persoonlijke studiebegeleiding in Druten

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Druten om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Druten en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Druten Zuid, Bouwing, Deest, Afferden, Puiflijk, Horssen of Molenhoek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pax Christi College, vlakbij het centrum van Druten. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Druten. Deze locatie is gevestigd op de Goudmijnhof in Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben bijvoorbeeld leerlingen van de de Kom school die na hun laatste les naar ons komen voor huiswerkbegeleiding.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Welke aanpak heeft Lyceo?

Heeft uw kind extra hulp en structuur nodig, kijk dan bij onze huiswerkbegeleiding. Hierdoor begrijp en verwerk je de stof beter. Tijdens de begeleiding kan je vragen stellen over het onderwerp. Dit zorgt ervoor dat uw kind de leertaak goed onder de knie heeft. Ook besteden we aandacht aan het ontwikkelen van studievaardigheden. Dit zijn immers vaardigheden waar je je hele leven lang plezier van hebt.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding is een goede manier om extra hulp te krijgen. Door samen aan huiswerk te werken en hen te helpen bij het plannen en ontwikkelen van hun studievaardigheden, krijgt uw kind meer vrije tijd en kan het betere cijfers halen.

Begin met leren en verbeter je studievaardigheden met de Lyceo Leren Leren© methode. In een rustige omgeving ontwikkelt uw kind motivatie en zelfvertrouwen totdat het zelfstandig wordt.