Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Duiven

Persoonlijke studiebegeleiding in Duiven

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Duiven om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen. Daarbij zorgen we voor een rustige, vertrouwde omgeving zodat iedereen geconcentreerd aan de slag kan.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Duiven en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Duiven Bedrijventerrein, Buitengebied, Noord, Zuid, Loo of Groessen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Duiven. Je vindt onze schoollocaties op het Candea College locatie Eltensestraat en Saturnus. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Duiven. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Je kunt in Duiven en omgeving terecht bij Lyceo voor huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding ben je bij ons een aantal middagen bezig met het plannen en maken van je huiswerk. Onze begeleiders richten zich op het aanleren van studievaardigheden. Plannen, bouwen, herhalen, reflecteren. We kunnen je ook helpen met het voorbereiden en beoordelen van tests. Terwijl je toezicht houdt op huiswerk, streef je ernaar om het creatie- en leerwerk volledig te voltooien. Het brengt rust in huis.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Aan het begin van de begeleiding wordt er met alle betrokkenen over hun verwachtingen gesproken. Ook doe je de Lyceo Studievaardigheids- en Motivatietest. Denk aan huidig ​​leervermogen, mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en prestatiegerichtheid. Maak op basis van je intake en testresultaten wordt er een persoonlijk actieplan gemaakt. Iedereen is immers uniek, dus het plan van aanpak ook.