Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Kesteren

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Kesteren?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Kesteren omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Kesteren en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Kesteren uit de gemeente Neder-Betuwe en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Pantarijn. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving in Kesteren. Deze locatie is gevestigd op de Goudmijnhof in Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Yuverta VMBO en het groene lyceum en Van Lodenstein College die huiswerkbegeleiding bij ons komen volgen.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Heeft jouw kind wat extra hulp en structuur nodig? Bekijk dan eens huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Dit kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen over de lesstof, en controleren we of je kind het leerwerk goed beheerst. We richten ons ook op het ontwikkelen van studievaardigheden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding kan een goede manier zijn om extra ondersteuning te krijgen. Door samen aan huiswerk te werken en hulp te krijgen bij het plannen en ontwikkelen van studievaardigheden, kan je kind meer vrije tijd hebben en beter presteren.

Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen met jouw kind aan het vergroten van de motivatie en zelfvertrouwen, totdat hij of zij zelfstandig weer verder kan.