Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Spijkenisse

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Spijkenisse?

Dan zijn wij, van Lyceo, er voor jou. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Spijkenisse krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. In een rustige, fijne omgeving is alle ruimte om vragen te stellen.

Waar kan ik in Spijkenisse en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Spijkenisse Centrum, Maaswijk, Akkers-Vriesland-Vogelenzang, Schiekamp-Hoogwerf, Schenkel en De Elementen, Sterrenkwartier of Groenewoud en Gildenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Spijkenisse. Deze locatie is gevestigd op de Oberonweg, in de Akkers buurt. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen er leerlingen bij ons van de scholen Penta Scala locatie Molenwatering, Rietvelden en De Oude Maas, O.S.G De Ring van Putten, MY College, Praktijk College Spijkernisse en Yulias de Gaard.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Spijkenisse of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding leer je studievaardigheden waar je je leven lang mee kunt werken.

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?  Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.