Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Spijkenisse

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Spijkenisse?

Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een omgeving waar jij je volledig kunt concentreren op jouw huiswerk? Of omdat je wat extra motivatie nodig hebt om écht aan de slag te gaan? Dan zijn wij, van Lyceo, er voor jou. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Spijkenisse krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. In een rustige, fijne omgeving is er alle ruimte om vragen te stellen.

Waar kan ik in Spijkenisse en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Spijkenisse Centrum, Maaswijk, Akkers-Vriesland-Vogelenzang, Schiekamp-Hoogwerf, Schenkel en De Elementen, Sterrenkwartier of Groenewoud en Gildenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Spijkenisse. Deze locatie is gevestigd op de Oberonweg, in de Akkers buurt. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen er leerlingen bij ons van de scholen Penta Scala locatie Molenwatering, Rietvelden en De Oude Maas, O.S.G De Ring van Putten, MY College, Praktijk College Spijkernisse en Yulias de Gaard naar ons toe voor huiswerkbegeleiding.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Voor wie is huiswerkbegeleiding?

Onze huiswerkbegeleiding is geschikt voor iedere leerling. Na de les kom je bij ons om aan je schoolwerk te werken. We begeleiden onder andere leerlingen die:

  • Moeite hebben met leren,
  • Moeite hebben om ‘s middags thuis weer aan de slag te gaan,
  • Te weinig discipline hebben of niet gemotiveerd zijn,
  • De lesstof niet (goed) begrijpen,
  • Hogere cijfers willen halen,
  • Zelfverzekerder willen worden,
  • Of in hun vrije tijd echt vrij willen zijn.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, zijn of haar persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we met jou en je kind hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan. Ieder kind is immers uniek en daarmee ook ons plan van aanpak.