Lyceo Amersfoort – ’t Hooghe Landt College

Amersfoort ’t Hooghe Landt – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is al jaren een vertrouwd gezicht op ’t Hooghe Landt College. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven op de brugklas- en havolocatie, gelegen aan de Trompetstraat. Ook voor bijles kan je bij ons terecht. Je kan bij ons meteen aan de slag na je laatste les. Doordat we in de school aanwezig zijn, houden we korte lijnen met mentoren en docenten.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Amersfoort – ’t Hooghe Landt College
 • Trompetstraat 1
 • 3822CK Amersfoort
 • Coördinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

  Het belangrijkste doel dat leerlingen, ouders en Lyceo gemeen hebben, is het behalen van betere resultaten. Om dit doel te kunnen behalen, zorgen we dat je zelfstandig leert plannen, de verantwoordelijkheid leert dragen voor de uitvoering hiervan en je daarin blijft ontwikkelen aan de hand van eigengemaakte studievaardigheden. Zo werken we samen aan je zelfstandigheid.

  Communicatie vinden we erg belangrijk, we houden contact met je ouders via e-mail, telefoon en persoonlijke gesprekken. Daarnaast werken we met een eigen leerlingvolgsysteem, in dit systeem houden we je ontwikkeling bij. Je ouders kunnen altijd inzien waar je tijdens de huiswerkbegeleiding aan hebt gewerkt en wat er nog op de planning staat.

  Ben je benieuwd? Je kan contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Let op, op deze locatie kunnen enkel leerlingen van ’t Hooghe Landt College terecht. Leerlingen van andere scholen kunnen op onze eigen vestiging terecht.

  Coördinator van Lyceo

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op ’t Hooghe Landt College in Amersfoort zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met één specifiek vak? Heeft jouw kind wellicht een achterstand opgelopen? Dan kan je bij ons voor bijles terecht! Wij zorgen voor een begeleider die een specialist is in dat, voor jouw kind, lastige vak. Deze begeleider geeft een uur individuele aandacht en helpt bij het doorgronden van de stof. Je kind kan vragen stellen en samen oefenen. Doordat je kind de stof beter gaat begrijpen, zal het zelfvertrouwen ook toenemen!

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart