After’s Cool Amsterdam – Linnaeushof

Amsterdam Linnaeushof – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Amsterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Linnaeushof.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Birthe Suurbeek

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Linnaeushof in Amsterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op!

 • After’s Cool Amsterdam – Linnaeushof
 • Linnaeushof 6
 • 1098KH Amsterdam
 • Birthe Suurbeek
 • Vestigingsmanager
+31614304672

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Linnaeushof. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op de derde verdieping van deze locatie waar de begeleiding wordt verzorgd in grote, lichte en gezellige ruimtes.

Op een mooie locatie in Amsterdam-Oost  in een ruim pand verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching voor zowel leerlingen van de basisschool als voor middelbare scholieren. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Er is meer dan genoeg ruimte op deze vestiging en sinds een uitgebreide verbouwing en opknapbeurt hangt er een warme, gezellige sfeer met industriële accenten en duurzame materialen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Voor meer informatie over het Linnaeushof of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • Gesloten
 • 10:00 - 14:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.