Lyceo Apeldoorn – KSG

Apeldoorn KSG – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging op het KSG aan de Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan. Het KSG staat open voor alle leerlingen, dus ook als je niet op deze school zit ben je van harte welkom! Op deze vestiging kan je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Pauline Stephan

Vestigingsmanager

Mijn naam is Pauline Stephan en ik ben de Vestigingsmanager op het KSG in Apeldoorn.
Het belangrijkste vind ik om een veilige en rustige werkomgeving te creëren waar de leerling samen kan werken, effectief kan leren en het zelfvertrouwen kan versterken.
Daarbij is het van groot belang dat de leerling weet hoe te leren, studievaardigheden kan aanleren en leert hoe te plannen. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij uw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouders. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak.
Ik heb al 5 jaar ervaring in het onderwijs in Apeldoorn als Docent Engels. Het leukste vind ik om met de leerlingen aan het werk te kunnen gaan en dat stukje vertrouwen te kunnen meegeven in hun eigen kunnen.
Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact met mij op. Ik sta u graag te woord!

 • Lyceo Apeldoorn – KSG
 • Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 42
 • 7316AW Apeldoorn
 • Pauline Stephan
 • Vestigingsmanager
+31623433408

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken graag met het maken van het huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen in de week klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer: 055 3034384.

Eigen lokaal
Op het KSG beschikt Lyceo over een eigen lokaal waar leerlingen terecht kunnen om aan hun huiswerk te werken.

Het intakegesprek
Voordat je gaat beginnen met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo is en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over hoe de begeleiding te werk gaat.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of he effectief leren van toetsen? Wil jij daar graag hulp bij? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding word je geholpen met de stof en word het leerwerk gecontroleerd om te kijken of je het goed kent. Hierdoor gaat je stress omlaag en haal je betere cijfers.

  Bijles

  Zijn er vakken die jij lastig vindt en zou je daar graag extra hulp bij willen? Dan is bijles iets voor jou! Bijles kan je helpen de stof beter te begrijpen en verwerken, zodat je de leerstof snel weer onder controle krijgt.

  Studiecoaching

  Heb jij hulp nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching wat voor jou! Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar staat het aanleren van studievaardigheden centraal. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk, waar je de rest van je leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daarvoor te rumoerig thuis? Wil jij graag een werkplek waar je rustig en geconcentreerd je huiswerk kan maken? Sluit je dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags onder toeziend oog van een docent aan de slag met je huiswerk, zodat je tijd over hebt voor leukere dingen. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is vaak spannend. Deze speciale training is speciaal voor brugklassers die zich goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Onze ervaren coaches zorgen voor handige tips, zodat jij straks een goede start maak op je nieuwe school! Meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangstraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Bereidt je je altijd goed voor, maar vallen de resultaten tegen? Faalangstreductietraining kan hierbij helpen! In zes bijeenkomsten va drie kwartier werken we samen aan grip op je faalangst. Hierbij hebben we een helder doel: vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.