Studiekring Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

Apeldoorn Jacobus Fruytier Scholengemeenschap – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Apeldoorn zit de vestiging Studiekring Fruytier in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap (JFSG) aan de Anklaarseweg, waar wij al ruim zeven jaar huiswerkbegeleiding geven en leerlingen helpen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Op deze vestiging kun je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Let op: Deze school is alleen toegankelijk voor leerlingen van het JFSG.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Agnes Leijzer

Vestigingsmanager

Mijn naam is Agnes Leijzer, ik heb pedagogische wetenschappen gestudeerd en ik ben 1e graad docent geschiedenis en maatschappijleer. Ik heb veel ervaring in de jeugdhulpverlening en ben gespecialiseerd in autisme en aanverwante stoornissen en faalangst. Voor de vier Studiekringvestigingen in Apeldoorn ben ik faalangstreductietrainer.

 • Studiekring Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap
 • Anklaarseweg 71
 • 7316MB Apeldoorn
 • Agnes Leijzer
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk.  Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 055 303 43 85.

Drie lokalen op school
In het JFSG heeft Studiekring beschikking over maar liefst drie lokalen: lokaal AP 02, 03 en 04. Zo is er altijd een plek beschikbaar waar jij rustig met je huiswerk aan de slag kunt.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je precies wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding. De intakegesprekken vinden plaats in lokaal AP 01.

Toetsweekondersteuningsklas
De toetsweek is het moment waarop leerlingen alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweek ondersteuningsklas zorgen we er van 8 tot 21 juni samen voor dat uw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Meer informatie? Neem dan contact op met vestigingsmanager Agnes.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of het goed leren van toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning. Je wordt geholpen met plannen, je kan vragen stellen over de stof en er wordt gecontroleerd of je het leerwerk goed kent. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere cijfers!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijker af dan andere. Heb jij moeite met bepaalde vakken en zou jij daar graag wat extra hulp bij willen? Dan kan je hier bijles volgen. Met één tot twee uur bijles per week krijg jij dat moeilijke vak onder de knie.

  Studiecoaching

  Kun jij nog wel wat extra hulp gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer plannen met studiecoaching. Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Met één uur in de week heb je net dat extra beetje ondersteuning dat je nodig hebt. Meer weten over studiecoaching? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in zelfstandig je huiswerk maken, maar is het thuis te druk om dat te kunnen doen? Kom dan langs bij huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas maak je je huiswerk op een rustige plek, onder toezicht van een studiecoach. Interesse? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is niet voor elke leerling makkelijk. Deze training is speciaal voor brugklassers die goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren coaches ervoor dat jij straks vol vertrouwen begint op je nieuwe school. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als jij een presentatie moet geven of als er een toets aankomt? Blijf je, ondanks je goede voorbereidingen, niet goed presteren? Dan is faalangstreductietraining iets voor jou! In zes bijeenkomsten van 45 minuten zorgen wij ervoor dat jij je faalangst de baas wordt. Behoefte aan meer informatie over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.