Studiekring Apeldoorn – KSG

Apeldoorn KSG – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Studiekring een vestiging op het KSG aan de Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan. Het KSG staat open voor alle leerlingen, dus ook als je niet op deze school zit ben je van harte welkom! Op deze vestiging kan je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Jasha Farkas

Vestigingsmanager

Mijn naam is Jasha Farkas, ik heb mijn Bachelor Pedagogiek gehaald en mag mijzelf pedagoog noemen. Ik ben sinds mei 2018 actief als Vestigingsmanager en heb eerder ook al veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van rust en een prettige en vertrouwde werkomgeving. Hierin kunnen leerlingen effectief leren werken, goede resultaten halen en uiteindelijk leren ze zelfstandig aan de slag te gaan. Ik haal er energie uit als ik de leerlingen, stapje voor stapje, zie groeien naar zelfstandigheid. Humor, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen zijn dingen die ik toepas om dit samen met mijn leerlingen te bereiken. Verder heb ik ook veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met AD(H)D.

 • Studiekring Apeldoorn – KSG
 • Jhr. Mr. G.W. Molleruslaan 42
 • 7316AW Apeldoorn
 • Jasha Farkas
 • Vestigingsmanager
055 3034384

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken graag met het maken van het huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen in de week klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer: 055 3034384.

Eigen lokaal
Op het KSG beschikt Studiekring over een eigen lokaal waar leerlingen terecht kunnen om aan hun huiswerk te werken.

Het intakegesprek
Voordat je gaat beginnen met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring is en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over hoe de begeleiding te werk gaat.

Openingstijden

 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • 15:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of he effectief leren van toetsen? Wil jij daar graag hulp bij? Dan kan je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding word je geholpen met de stof en word het leerwerk gecontroleerd om te kijken of je het goed kent. Hierdoor gaat je stress omlaag en haal je betere cijfers.

  Bijles

  Zijn er vakken die jij lastig vindt en zou je daar graag extra hulp bij willen? Dan is bijles iets voor jou! Bijles kan je helpen de stof beter te begrijpen en verwerken, zodat je de leerstof snel weer onder controle krijgt.

  Studiecoaching

  Heb jij hulp nodig bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching wat voor jou! Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar staat het aanleren van studievaardigheden centraal. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk, waar je de rest van je leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daarvoor te rumoerig thuis? Wil jij graag een werkplek waar je rustig en geconcentreerd je huiswerk kan maken? Sluit je dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags onder toeziend oog van een docent aan de slag met je huiswerk, zodat je tijd over hebt voor leukere dingen. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuw begin in de brugklas is vaak spannend. Deze speciale training is speciaal voor brugklassers die zich goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Onze ervaren coaches zorgen voor handige tips, zodat jij straks een goede start maak op je nieuwe school! Meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangstraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Bereidt je je altijd goed voor, maar vallen de resultaten tegen? Faalangstreductietraining kan hierbij helpen! In zes bijeenkomsten va drie kwartier werken we samen aan grip op je faalangst. Hierbij hebben we een helder doel: vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.