Lyceo Breda – Markendaalseweg

Huiswerkbegeleiding in Breda aan de Markendaalseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding volg je bij Lyceo aan de Markendaalseweg. Doordat Lyceo zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. In onze ruimte, lichte vestiging vind je verschillende plekken waar je rustig, onder begeleiding, aan je huiswerk kunt werken. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met plannen of vakinhoudelijke vragen te beantwoorden. Ook voor bijles kan je bij ons terecht. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Rina van den Boogaard

Vestigingsmanager

Mijn naam is Rina en ik ben de vestigingsmanager van Lyceo Breda. Ik ben het aanspreekpunt voor scholen, ouders en leerlingen in Breda en omgeving. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders sta ik voor iedereen klaar. Op mijn vestiging is het een feestje leerlingen steeds weer te koppelen aan de juiste begeleiders die bij hen past. Als de resultaten dan ook nog omhoogschieten en de leerlingen met een grote lach op hun gezicht komen vertellen dat ze weer een punt hoger hebben gehaald voor hun vak, is mijn dag gemaakt.

 • Lyceo Breda – Markendaalseweg
 • Markendaalseweg 61
 • 4811KA Breda
 • Rina van den Boogaard
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Breda

Als je huiswerkbegeleiding bij Lyceo komt volgen gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Dit doen we aan de hand van Lyceo Leren Leren©, deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Hierdoor leer je hoe je een tekst beter kunt lezen, de stof beter tot je kunt nemen en leer je beter plannen.

We zitten op een centrale plek in Breda waardoor we in de buurt zitten van vele scholen. Hierdoor kun je direct na je laatste les naar ons toekomen. Je krijgt een vaste werkplek met zijschotten, zodat je je goed kunt concentreren. We maken afspraken over je telefoon gebruik. Iedere middag start je met het bijwerken van je planning. Dit betekent goed vooruit  kijken in je agenda, in je  magister en in je studiewijzers. Hiervoor kan je gebruik maken van onze plan- app of onze planboekjes. Zo krijg je overzicht en start je op tijd. We helpen je en geven je tips. Daarna bespreken we hoe je het vak gaat aanpakken. We houden rekening met jouw voorkeur voor leeraanpak en geven je tips. Ook spreken we af welk leerwerk je laat overhoren. Je krijgt goed beeld welke stof je al goed beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden.

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, basisschoolbegeleiding en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Breda kun je terecht voor::

  Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.