Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium

Breda Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Breda heeft Lyceo een vestiging op het Stedelijk Gymnasium aan de Nassausingel. Hier helpen wij, als opvolger van Teach2Study, leerlingen van het Stedelijk Gymnasium uit Breda en omgeving met hun huiswerk. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Ludo Aerts

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ludo Aerts en ik ben Vestigingsmanager bij Lyceo op het Stedelijk Gymnasium te Breda. Op deze schoollocatie bieden wij ondersteuning, begeleiding en trainingen aan leerlingen van het primair,- en voortgezet onderwijs. Met een enthousiast en deskundig team helpen wij jouw kind daar waar nodig. Dit doen wij allereerst in een persoonlijk gesprek waarin wij goed luisteren naar de wens van leerling en ouders. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan van aanpak. Aansluitend starten wij graag met je kind aan het bouwen van kennis, zelfvertrouwen en gezonde motivatie om de schoolperiode goed te kunnen aanvangen, doorlopen en/of af te ronden.
Samen werken wij aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van jouw kind onder een ontspannen, gezonde en positieve werksfeer. Heb jij vragen of ben je benieuwd wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Neem contact met mij op, ik sta je graag te woord!

 • Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium
 • Nassausingel 7
 • 4811DE Breda
 • Ludo Aerts
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 076 528 90 09

Locatie op school
Omdat wij op het Stedelijk Gymnasium zitten, kan je gelijk na je laatste les je huiswerk komen maken op een vertrouwde plek.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Breda kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of weet je niet goed hoe je efficiënt kan leren voor je toetsen? Dan kunnen wij je helpen met huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen en wordt het leerwerk overhoord om te kijken of je het goed kent. Dit zorgt voor minder stress, meer vrije tijd en betere cijfers!

  Bijles

  Heb jij moeite met een specifiek vak? Heb jij daarbij behoefte aan een steuntje in de rug? Dan is bijles wat voor jou. Tijdens bijles krijg je een-op-een begeleiding van een deskundige docent, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en weer beter presteert!

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om volledig zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Leer plannen en organiseren met studiecoaching. Je krijgt persoonlijke begeleiding, waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Hierbij focussen we op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Daar heb je je hele leven plezier van! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekondersteuningsklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweekopvangklas zorgen we er samen voor dat je kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt.