Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Breukelen RSG Broklede – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding in Breukelen en bijles van Lyceo is te vinden op RSG Broklede. Leerlingen die hier op school zitten kunnen gebruik maken van onze diensten. Na je laatste les kan je bij ons terecht. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Breukelen – RSG Broklede
 • Schepersweg 6 a
 • 3621JK Breukelen
 • Kiki van Erp
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Breukelen

  We stellen persoonlijke doelen op, samen met jou en je ouders. Ons enthousiaste team ondersteunt je bij het behalen van deze persoonlijke doelen tijdens de huiswerkbegeleiding en/of bijles. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom coachen wij je om je eigen manier van leren te ontdekken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan het werk kan. We benaderen je vanuit positiviteit en helpen je om ook door te zetten als het leren wat minder goed gaat. Wij hebben nauw contact met het docententeam over je voortgang. Bovendien is er regelmatig overleg met mentoren en zorgcoördinatoren zodat we de juiste persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

  Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je met ons contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

  Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van RSG Broklede.

  Kiki van Erp

  Vestigingsmanager

  Op het RSG Broklede bieden wij leerlingen structuur, kennis en een verlichting van werkdruk. Met zelf uitgebreide ervaring als begeleider en bijlesdocent, en een achtergrond in tweetalig onderwijs, weet ik me goed in te leven in de problemen waar een leerling tegenaan loopt. Ik werk samen met een team van begeleiders die allemaal eigen ervaringen en kennis meenemen, waaronder ook Broklede alumni. Ons doel is om leerlingen zelfstandiger te maken, maar hen vooral ook genoeg zelfvertrouwen te geven om hun schooltijd prettig te doorlopen.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Als je jouw kind hebt aangemeld voor Lyceo huiswerkbegeleiding, voeren we samen met jou en je kind een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt waarin we de doelstellingen en wensen van hem of haar op een rij zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, als dat nodig is, het plan bij. Doordat jouw kind wekelijks op locatie is, kunnen de begeleiders en de vestigingsmanager de voortgang goed monitoren en bijsturen waar dat nodig is. Zowel ouders als leerlingen hebben hier baat bij. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt jouw zoon of dochter actieve en persoonlijke begeleiding en wordt hij of zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart