Lyceo Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Locatie Dunklerstraat – De beste huiswerkbegeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt Huiswerkbegeleiding, bijlessen en coaching aan op het Christelijk College de Populier, locatie Dunklerstraat. Met mijn team bieden wij tot vijf middagen per week de begeleiding die jij nodig hebt. Door nauw contact met de afdelingsleiders en mentoren zorgen wij ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat
 • Dunklerstraat 7
 • 2517SW Den Haag
 • Fowsiya Thijssen
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Den Haag

  Samen met een vast team van proactieve begeleiders bieden wij een veilige leeromgeving, waarin jij jezelf als leerling thuis kan voelen en vrij kan voelen om met jouw vragen te komen. Wij proberen jou door middel van ondersteuning het zetje in de rug te geven, zodat jij door onze hulp jouw schoolcarrière op een positieve manier kan doorlopen. De ondersteuning en stimulering die wij bieden bij het aanbrengen van structuur en het ontwikkelen van studievaardigheden, hebben daar een belangrijke rol in!

  Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op via de e-mail of telefoon, of loop even langs als wij in school aanwezig zijn!

  Fowsiya Thijssen

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Kimberly Hart en ik ben de vestigingsmanager op het Populier Lyceum in Den Haag. Samen met mijn team sta ik voor de leerlingen klaar. Met mijn achtergrond in het onderwijs heb ik de nodige werkervaring opgebouwd. Deze ervaring breng ik samen met mijn team van ervaren, enthousiaste begeleiders. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen, studie coaching en de TWOK aan. Onze begeleiders nemen de tijd voor een individuele aanpak van elke leerling en stimuleren ze door een positieve benadering om het meeste uit zichzelf te halen. Dit zowel met het leren plannen en het verbeteren van studievaardigheden tijdens huiswerkbegeleiding, als met het bijspijkeren van lastige vakken tijdens een bijles. Neem gerust eens contact op om te kijken waar we uw kind het beste bij kunnen helpen.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

  Bijles

  Bijles

  Heeft je zoon of dochter moeite met een bepaald vak? Dan is bijles wellicht de juiste oplossing! Tijdens onze bijles geeft een vaste begeleider jouw kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt hem of haar bij het voorbereiden van toetsen. Onze bijlessen zijn zowel op locatie als online te volgen en zijn flexibel in te plannen.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze toetsweekopvangklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart