Lyceo Den Haag Christelijk College De Populier -
locatie Dunklerstraat

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

Hallo! Mijn naam is Laura Staal, als vestigingsmanager op Den Haag Christelijk College De Populier, locatie Dunklerstraat in Den Haag vind ik het belangrijk een veilige omgeving te bieden voor de leerlingen. Wanneer je op je gemak bent, presteer je namelijk beter! Samen met mijn begeleiders werken we naar zelfstandigheid van de leerling, hierin is persoonlijke aandacht van groot belang want elke leerling is anders. Benieuwd welke steun wij uw kind kunnen bieden? Neem dan gerust contact met mij op.

Over deze locatie

Op Christelijk College de Populier, locatie Dunklerstraat is Lyceo gevestigd om jouw kind te ondersteunen. De vestigingsmanager en het team van enthousiaste begeleiders bieden tot vijf middagen per week de begeleiding die je kind nodig heeft. We werken in de vertrouwde omgeving van de school, waardoor jouw kind direct na de laatste les bij ons kan aansluiten. Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van De Populier. Leerlingen van andere scholen kunnen terecht bij een van onze dichtstbijzijnde locaties: Lyceo Wassenaarseweg of Lyceo/AFTER’S COOL Frederik Hendriklaan

Door nauw contact met de afdelingsleiders en mentoren zorgen zij ervoor dat je kind krijgt wat nodig is om het beste uit zichzelf te halen. Samen met een vast team van proactieve begeleiders bieden wij een veilige leeromgeving, waarin jouw kind zichzelf thuis kan voelen en vrij kan voelen om alle vragen te stellen. Wij proberen jouw kind door middel van ondersteuning het laatste zetje in de rug te geven, zodat jouw kind door onze hulp de schoolcarrière op een positieve manier kan doorlopen. De ondersteuning en stimulering die wij bieden bij het aanbrengen van structuur en het ontwikkelen van studievaardigheden, hebben daar een belangrijke rol in!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op via de e-mail of telefoon, of loop even langs als wij in school aanwezig zijn!

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >

Huiswerkbegeleiding

Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

Studiecoaching

Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze Toetsweek Ondersteuningsklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart