Haags Studiepunt Den Haag – Christelijk College De Populier

Den Haag de Populier – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Ook dit schooljaar biedt Haags Studiepunt Huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College de Populier. Op de Populier bieden wij onder andere huiswerkbegeleiding, bijlessen en coaching aan. Met een enthousiast team van begeleiders staan we vijf middagen per week voor je klaar. Doordat we ons binnen de school bevinden, hebben we nauw contact met school. Er zijn vaste contactmomenten met afdelingsleiders, mentoren spreken we het gehele schooljaar.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kimberly Hart | Haags Studiepunt

Vestigingsmanager

Mijn naam is Kimberly Hart en ik ben de vestigingsmanager op het Populier Lyceum in Den Haag. Samen met mijn team sta ik voor de leerlingen klaar. Met mijn achtergrond in het onderwijs heb ik de nodige werkervaring opgebouwd. Deze ervaring breng ik samen met mijn team van ervaren, enthousiaste begeleiders. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen, studie coaching en de TWOK aan. Onze begeleiders nemen de tijd voor een individuele aanpak van elke leerling en stimuleren ze door een positieve benadering om het meeste uit zichzelf te halen. Dit zowel met het leren plannen en het verbeteren van studievaardigheden tijdens huiswerkbegeleiding, als met het bijspijkeren van lastige vakken tijdens een bijles. Neem gerust eens contact op om te kijken waar we uw kind het beste bij kunnen helpen.

 • Haags Studiepunt Den Haag – Christelijk College De Populier
 • Populierstraat 109
 • 2565MK Den Haag
 • Kimberly Hart | Haags Studiepunt
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Wij bieden een veilige leeromgeving, waarin je je thuis voelt. Op verschillende manieren kunnen we je ondersteunen, zodat wij je kunnen helpen bij het goed verlopen van jouw schoolcarrière. Door de proactieve houding van begeleiders creëren wij een omgeving, waarin je jouw vragen durft te stellen en je je op deze manier goed kan voorbereiden op je huiswerk. Door structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden aan te bieden, stimuleren we een goed verloop van je schoolcarrière!

Wij bieden ondersteuning op vakinhoudelijk gebied, bij het creëren van overzicht, studievaardigheden en/of bij het maken van een goede planning. Het doel van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en het leren van het huiswerk. Daarnaast is het ons en van de leerling het doel om de resultaten te verbeteren!

Mocht je vragen hebben, loop gerust eens langs in het studiehuis! Je kan ook contact opnemen via de e-mail of telefoon.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Als je naar school gaat, maakt het huiswerk maken hier een groot onderdeel van uit. In het begin van het schooljaar heb je vaak de goede voornemens om het maak- en leerwerk goed bij te houden. Je wilt heel graag mooie cijfers halen! Helaas lukt dit alleen niet altijd. Wij van Haags Studiepunt kunnen je helpen.

  Tijdens onze huiswerkbegeleiding op Christelijk College de Populier werk je na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Er wordt hulp geboden bij het plannen, zodat je meer structuur kunt aanbrengen in het maken en het leren van je huiswerk naast alle leuke activiteiten die je ook nog na schooltijd wilt gaan doen. Verder kun je bij ons werken aan studievaardigheden; je krijgt hulp hoe je bepaalde vakken aan moet pakken. Daarnaast houden wij ook in de gaten hoe het met je cijfers gaat. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je aan je zwakkere vakken extra aandacht besteden en kun je al je vragen stellen aan de begeleider. Regelmatig hebben we contact met je ouders, ze hebben ook inzage in ons leerlingvolgsysteem waarin we je ontwikkelingen bijhouden. Wij creëren een fijne leeromgeving voor jou waar jij jezelf thuis kan voelen, zodat jij geconcentreerd en op een effectief mogelijke manier aan je huiswerk kan werken. Op deze manier kun jij bij ons op de huiswerkbegeleiding al je huiswerk afmaken en kun je erna van een vrije avond gaan genieten!

  Bijles

  Het kan altijd voorkomen dat er bepaalde vakken zijn waar jij moeite mee kan hebben. Er kan een achterstand zijn opgelopen bij een vak of er is een bepaald onderdeel wat jou even niet ligt. Dit is natuurlijk heel vervelend! Komt dit jou bekend voor? Dan kunnen wij van Haags Studiepunt jou hierbij helpen!
  Wij bieden bijlessen aan, waarin jij met een gespecialiseerde bijlesdocent een uur één op één aan de slag gaat. Met deze docent kun jij de onderdelen die jij graag wilt behandelen bespreken. Deze ondersteuning kan jou op dat moment net dat steuntje in de rug bieden om goed voorbereid en zelfverzekerd de toets te gaan maken en om zo je cijfers te verbeteren. Haags Studiepunt biedt deze individuele bijlessen voor elk vak en op elk niveau aan.