Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet

Den Haag Zandvliet – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt verzorgt maandag tot en met vrijdag de huiswerkbegeleiding op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Na je laatste lesuur kan je de trap omhoog of omlaag lopen om aan te schuiven bij onze begeleiding. We zijn geopend van 14.00 tot 17.30 uur. Op de dinsdag hebben we onze openingstijden aangepast aan het 40 minutenrooster en zijn we geopend van 12.45 tot 16.30 uur. In je vertrouwde leeromgeving van school voel je je snel thuis. Het team bestaat uit verschillende ervaren begeleiders die zijn onderverdeeld op hun kwaliteiten en ervaringen.

Mijn naam is Robin van Leeuwen en namens Haags Studiepunt ben ik vestigingscoördinator van het christelijk Lyceum Zandvliet. Wij bieden op school een veilige en vertrouwde leeromgeving voor de leerlingen zodat zij hun tijd bij de huiswerkbegeleiding zo effectief mogelijk kunnen benutten. Tijdens mijn afgeronde studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik ervaring opgedaan in de huiswerkbegeleiding op het Zandvliet. De leerling het vertrouwen te geven dat hij of zij het kan, vinden we erg belangrijk. We zorgen ervoor dat leerlingen vragen durven vragen te stellen en creëren we een leerklimaat waarin begeleider en kind elkaar op een laagdrempelige manier benaderen. Door een duidelijke communicatie tussen school, ouders, leerlingen en de huiswerkbegeleiding, is uw zoon of dochter bij ons in goede handen.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

De lijntjes tussen de huiswerkbegeleiding en de school zijn kort, iedere week vindt er overleg met de schoolleiding plaats om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgen mentoren voor alle vergaderingen input vanuit de huiswerkbegeleiding over hun leerlingen en krijgen wij op onze beurt weer updates van de mentoren nadat de leerling besproken is. Wij begeleiden je tijdens de middagen op een eigen en voor jou juiste manier, dit gaat het beste wanneer alle handen in één geslagen worden: school, leerlingen, ouders & huiswerkbegeleiding!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding op onze vestiging op Christelijk Lyceum Zandvliet is het ‘leren leren’ een belangrijk uitgangspunt, het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Door handvatten te geven en structuur aan te brengen tijdens het maken en leren van het huiswerk, hopen wij dat je de verschillende studievaardigheden spoedig eigen maakt. Iedere dag zal er aandacht worden besteed aan het plannen van het huiswerk: wat moet ik vandaag doen, hoe ziet mijn week eruit? Daarnaast doen wij er alles aan om je te helpen bij het voorbereiden van je (tussen)toetsen, door middel van het helpen bij het vinden van de juiste aanpak én het overhoren van de geleerde stof. Er is tijdens de middag ook meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij willen je graag helpen om het onderste uit de kan te halen, daarom staat positieve stimulering ten alle tijden bij ons centraal.

Bijles

Wanneer je moeite hebt met één of meerdere specifieke vakken en dus meer behoefte hebt aan vakinhoudelijke begeleiding dan kan je kiezen voor individuele bijlessen. Samen met een begeleider ga je, één op één, dieper op de stof in en heb je alle ruimte om je vragen te stellen. De begeleiders worden zorgvuldig geselecteerd en helpen je zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de toets. De bijlessen kunnen we zo inplannen dat je direct na je laatste uur één of twee uur bijles kan volgen. Er wordt gezorgd voor een rustige werkplek, zodat er geen afleidingen zijn en alle aandacht uit kan gaan naar het bepaalde vak en je de benodigde ondersteuning kan ontvangen.

  • Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet
  • Bezuidenhoutseweg 40
  • 2594AW Den Haag
  • Robin van Leeuwen
  • Vestigingscoördinator
+31642337926

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie