Haags Studiepunt Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet

Den Haag Zandvliet – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt verzorgt maandag tot en met vrijdag de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Na je laatste lesuur kan je de trap omhoog of omlaag lopen om aan te schuiven bij onze begeleiding. In je vertrouwde leeromgeving van school voel je je snel thuis. Het team bestaat uit verschillende ervaren begeleiders die zijn onderverdeeld op hun kwaliteiten en ervaringen.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Simone van Liere

Vestigingsmanager

Ik ben Simone van Liere, werkzaam op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en heb ervaring in het begeleiden/coachen van leerlingen en het geven van trainingen. Bij mij staat persoonlijke begeleiding voorop: iedere leerling heeft een eigen persoonlijkheid, talenten en valkuilen. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen een fijne middelbareschooltijd hebben, dat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Dit kan mede door middel van de extra steun die wij hen kunnen bieden. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! Bel of mail mij gerust, dan bekijken wij samen wat Lyceo voor uw kind kan betekenen.

 • Haags Studiepunt Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet
 • Bezuidenhoutseweg 40
 • 2594AW Den Haag
 • Simone van Liere
 • Vestigingsmanager
+31642337926

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

De lijntjes tussen de huiswerkbegeleiding en de school zijn kort, iedere week vindt er overleg met de schoolleiding plaats om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgen mentoren voor alle vergaderingen input vanuit de huiswerkbegeleiding over hun leerlingen en krijgen wij op onze beurt weer updates van de mentoren nadat de leerling besproken is. Wij begeleiden je tijdens de middagen op een eigen en voor jou juiste manier, dit gaat het beste wanneer alle handen in één geslagen worden: school, leerlingen, ouders & huiswerkbegeleiding!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding op onze vestiging op Christelijk Lyceum Zandvliet is het ‘leren leren’ een belangrijk uitgangspunt, het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Door handvatten te geven en structuur aan te brengen tijdens het maken en leren van het huiswerk, hopen wij dat je de verschillende studievaardigheden spoedig eigen maakt. Iedere dag zal er aandacht worden besteed aan het plannen van het huiswerk: wat moet ik vandaag doen, hoe ziet mijn week eruit? Daarnaast doen wij er alles aan om je te helpen bij het voorbereiden van je (tussen)toetsen, door middel van het helpen bij het vinden van de juiste aanpak én het overhoren van de geleerde stof. Er is tijdens de middag ook meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij willen je graag helpen om het onderste uit de kan te halen, daarom staat positieve stimulering ten alle tijden bij ons centraal.

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met één of meerdere specifieke vakken en dus meer behoefte hebt aan vakinhoudelijke begeleiding dan kan je kiezen voor individuele bijlessen. Samen met een begeleider ga je, één op één, dieper op de stof in en heb je alle ruimte om je vragen te stellen. De begeleiders worden zorgvuldig geselecteerd en helpen je zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de toets. De bijlessen kunnen we zo inplannen dat je direct na je laatste uur één of twee uur bijles kan volgen. Er wordt gezorgd voor een rustige werkplek, zodat er geen afleidingen zijn en alle aandacht uit kan gaan naar het bepaalde vak en je de benodigde ondersteuning kan ontvangen.