Studiekring Deventer – De Boerhaave

Deventer De Boerhaave – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Studiekring De Boerhaave bestaat sinds 2010. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Luceum aan de Herman Boerhaavelaan 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Deventer De Boerhaave staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: 15.15 tot 18.15 uur.
Dinsdag: 14.15 tot 17.15 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Vestigingsmanager

Mijn naam is Marieta Slinkman en ik ben de vestigingsmanager op de Boerhaave in Deventer. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd waardoor ik veel kennis en ervaring heb in het coachen en begeleiden van jongeren. Ik vind het belangrijk dat leerlingen worden gezien om wie zij zijn en de competenties en kwaliteiten van de leerlingen naar boven worden gehaald. Elk kind is uniek! Een persoonlijke aanpak staat hierdoor voor mij centraal. Daarnaast sta ik voor een veilige leeromgeving waar leerlingen en begeleiders zichzelf kunnen zijn.  

  • Studiekring Deventer – De Boerhaave
  • H.Boerhaavelaan 1
  • 7415ES Deventer
  • Marieta Slinkman
057 074 54 83

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager Diana en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Doordeweeks zijn wij geopend van maandag tot vrijdag. Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij van 15.15 tot 18.15 uur open en dinsdag van 14.15 tot 17.15 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 057 074 54 83.

Lokalen op school
In het Etty Hillesum Lyceum heeft Studiekring beschikking over een eigen lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast hebben wij ook beschikking over twee lokalen voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring precies inhoudt en kan Diana je adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Op deze vestiging in Deventer kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Worstel jij met het goed plannen van je huiswerk? Of weet je niet goed hoe je efficiënt kan leren voor je toetsen? Dan kun je bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding leer je hoe je goed kan plannen, kan je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord, zodat je zeker weet dat je het goed kent. Dit zorgt ervoor dat je weer controle krijgt over je huiswerk!

Bijles

Heb jij één of meerdere vakken die je lastig vindt en zou je daar graag bij geholpen willen worden? Dan is bijles wat voor jou! Bijles kan je helpen om de voor jou moeilijke stof beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een docent die gespecialiseerd is in het vak dat jij moeilijk vindt, wat meer zelfvertrouwen en betere resultaten oplevert.

Studiecoaching

Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Leer plannen en organiseren met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het aanleren van studievaardigheden. Hierbij draait het vooral om het plannen, herhalen en structureren van het schoolwerk. Oftewel, vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jij goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is het daar thuis te rumoerig voor? Zoek jij een rustige werkplek waar je je goed kan concentreren? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags aan de slag met je huiswerk, onder toezicht van een docent. Zo houd je vrije tijd over voor leukere dingen! Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel leerlingen een grote, spannende stap. Deze speciale training richt zich op brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Met handige tips van onze ervaren coaches zorgen wij ervoor dat je een goede start maakt op je nieuwe school! Meer weten? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Word jij al snel zenuwachtig als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Bereid je je altijd goed voor, maar blijf je matig presteren? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Wij kunnen je helpen je faalangst te verminderen door het geven van faalangstreductietraining. Je leert wat faalangst inhoudt, hoe het werkt en vooral hoe je er goed mee om kan gaan. Zo zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht kan beginnen. Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie