EDU-oost Enschede – De Heurne

EDU-oost Enschede – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze huiswerkbegeleiding locatie in Enschede is gevestigd aan de Heurne 44, vlakbij het oude Polaroid terrein. Leerlingen van zowel de onderbouw als de bovenbouw zijn van harte welkom op deze vestiging. Hier staan wij met een enthousiast team van begeleiders klaar om jou te helpen met je vakinhoudelijke vragen. Ook helpen we je bij het maken van een goede planning en leren we je leren.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

 

Sabine Roerdink

Mijn naam is Sabine Roerdink en ik ben de vestigingscoördinator van EDU-oost, Enschede. Ik heb jarenlang muziekles gegeven aan kinderen en hierbij geleerd om kinderen positief te stimuleren en te motiveren. Deze vaardigheden komen goed van pas in mijn werk bij EDU-oost. Samen met mijn begeleiders zorgen we voor een fijne, rustige leeromgeving waarin de leerlingen hun huiswerk kunnen maken. Hierbij helpen wij hen door middel van het aanleren van de juiste studievaardigheden om hun leerprestaties te optimaliseren. Naast het behalen van goede studieresultaten, vinden we het ook belangrijk dat leerlingen weer plezier vinden in hun schoolwerk en het zelfvertrouwen ontwikkelen om het in de toekomst weer zelf te kunnen.

 • EDU-oost Enschede – De Heurne
 • De Heurne 44
 • 7511GW Enschede
 • Sabine Roerdink
+31614113454

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Wij beschikken over een ruimte van ongeveer 120 vierkante meter. Huiswerkbegeleiding EDU-oost en haar voorganger Studiebegeleiding Twente zijn vanaf de jaren ’90 in Enschede actief als studiebegeleiders en hebben inmiddels meer dan 1500 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs.

Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 120 vierkante meter en is modern ingericht. Er is ruimte voor leerlingen om vanuit school eerst even tot rust te komen voordat ze aan het werk gaan.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Enschede kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je in een veilige en rustige omgeving aan de slag met je huiswerk. Ervaren begeleiders zullen je ondersteunen in het maken van een planning, het controleren van huiswerk en je overhoren voor toetsen. Loop je ergens vast, dan kan je altijd met vragen terecht bij een van hen. Ze helpen je ook met het ontwikkelen van effectieve studievaardigheden. Zo weet je altijd dat je op de goede weg bent en waar je nog meer aandacht aan kan besteden!

  Bijles

  Wanneer je moeite hebt met een bepaald vak, kan je bij ons terecht voor bijles. Samen met je begeleider maak je een plan, speciaal aangepast aan jouw behoeften. We werken op jouw tempo en met de specifieke vragen die jij hebt. Daarnaast gebruiken we de Lyceo Leren Leren-methode. Dit is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht! Tussentijds wordt er geëvalueerd en na elke bijles evalueren we de bijles in ons eigen leerlingvolgsysteem.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie