Studiekring Gouda Bloemendaal

Huiswerkbegeleiding in Gouda Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Gouda heeft Studiekring een vestiging in Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan, waar wij al acht jaar huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Gouda? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land geven wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Coordinator Studiekring

Vestigingsmanager

Op de locatie in Gouda staat een enthousiast team van begeleiders voor de leerlingen klaar. Plezier hebben in het leren is erg belangrijk om succeservaringen op te doen. Daarom is het bij de huiswerkbegeleiding, naast het harde werken, ook erg gezellig bij ons! Zo doen de leerlingen positieve ervaringen op rondom het leren en wordt de last van het leren minder! Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

 • Studiekring Gouda Bloemendaal
 • Vuurdoornlaan 2
 • 2803BB Gouda
 • Coordinator Studiekring
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 0182 57 08 87.

Centrale locatie
Studiekring Gouda Bloemendaal ligt boven de dierenwinkel, dichtbij de COOP, op fietsafstand van het Driestar College, het Wellant College, GSG Leo Vroman en De Goudse Waarden. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Gouda en omgeving.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die goed bij je past.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Gouda kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het effectief leren van toetsen? Loop je achter met de stof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen en overhoren we het leerwerk, om te kijken of je het goed onder de knie hebt. Dit zorgt voor minder stress en betere cijfers!

  Bijles

  Worstel jij met een bepaald vak of meerdere vakken? Zou je daar graag bij geholpen willen worden? Meld je dan aan voor bijles. Bijles kan je helpen de stof beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een deskundige docent, zodat je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Zo krijg je snel grip op dat voor jou lastige vak!

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om het zelf te doen, maar nog niet helemaal? Kan jij extra ondersteuning gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching de oplossing. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet draait om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden. Hierbij ligt de nadruk vooral op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Kortom, vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt! Behoefte aan meer informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in het zelfstandig maken van je huiswerk, maar is het daar thuis te rumoerig voor? Zoek jij een werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan gaan? Kom dan langs voor huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je 's middags in alle rust je huiswerk, onder toezicht van een docent. Dan heb je daarna tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is een grote stap die veel leerlingen spannend vinden. Deze training is speciaal voor brugklassers die extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode. Je oefent veel met studievaardigheden en je krijgt handige tips, zodat jij een goede start maakt op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen bij jou de zenuwen hoog op als je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Blijven je resultaten tegenvallen, ondanks je goede voorbereidingen? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Wij kunnen je helpen je faalangst te verminderen door het geven van faalangstreductietraining. Je leert wat faalangst is, hoe het werkt en vooral hoe je er goed mee om moet gaan, zodat jij vol zelfvertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht kan beginnen! Meer weten over deze training? Neem contact op met onze vestigingsmanager.