StudieQ Haaksbergen – Jhr. von Heijdenstraat

Huiswerkbegeleiding Haaksbergen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van StudieQ bevindt zich aan de Jhr. Von Heijdenstraat boven de tekenstudio Sierhuis & van Roij. Onze locatie in Haaksbergen is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. Er is een separate ontvangstruimte, waar leerlingen vanuit school eerst even tot rust kunnen komen alvorens aan het werk te gaan.  

Leerlingen van zowel de onderbouw als de bovenbouw zijn van harte welkom op deze vestiging. Onze Vestigingsmanager staat samen met de begeleiders voor je klaar om je te helpen. Je kunt bij ze terecht voor vakinhoudelijke vragen en ze kunnen je ook helpen met je planning. Ook voor bijles kan je bij ons terecht.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Iris Berger

Vestigingsmanager

Mijn naam is Iris Berger en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo StudieQ Haaksbergen. Wij creëren op onze locatie een prettige sfeer waarin leerlingen zich thuis voelen en zo goed mogelijk tot leren kunnen komen. Door te leren plannen en de juiste studievaardigheden toe te passen ontwikkelen leerlingen zelfstandigheid. Een kwaliteit die ze meenemen tijdens de gehele loopbaan. Elke leerling leert op zijn of haar eigen manier en als begeleider vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen manier vindt. Samen met mijn collega’s help ik leerlingen leren plannen en proberen we het leren weer leuk te maken.

 • StudieQ Haaksbergen – Jhr. von Heijdenstraat
 • Jhr. von Heijdenstraat 13 a
 • 7481EC Haaksbergen
 • Iris Berger
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haaksbergen

StudieQ heeft in Haaksbergen inmiddels meer dan 750 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden ook je handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met de Vestigingsmanager opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is voor alle leerlingen uit Haaksbergen en omgeving geopend.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Haaksbergen kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? EDU-oost staat voor je klaar om je te helpen! Met huiswerkbegeleiding werken leerlingen minimaal 3 middagen per week aan het plannen en maken van huiswerk. Tijdens de huiswerkbegeleiding van EDU-oost maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen. We focussen op het aanleren van duurzame studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Leerlingen werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we hebben ontwikkeld met Tilburg University.

  Bijles

  Iedere leerling is anders. StudieQ biedt individuele bijlessen voor elk vak en elk niveau. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wil behandelen. Samen met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al: het is de basis van het schoolleven van jouw kind. Een periode vol ontwikkeling, op weg naar de middelbare school. Tijdens basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug krijgt, gericht op taal en rekenen. Neem contact op met onze Vestigingsmanager voor meer informatie en het inschrijven.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.