Lyceo Haarlem – Schoter Scholengemeenschap

Haarlem Schoter Scholengemeenschap – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding Haarlem is gevestigd op scholengemeenschap Het Schoter. Deze vestiging ligt in Haarlem Noord; aan de Sportweg, tegenover het Haarlemstadion. Door deze ligging zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen uit Haarlem en omgeving. De vestiging heeft een rustgevende uitstraling en er heerst een ontspannen sfeer, waardoor je je snel thuis voelt. Je kan direct na je laatste les beginnen. Op deze vestiging worden, naast huiswerkbegeleiding, ook bijles en coaching aangeboden.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Nick Hagen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Nick Hagen en ik ben de vestigingsmanager op de schoollocatie Het Schoter. Samen met de positieve en enthousiaste begeleiders streven wij ernaar om elke leerling een bloeiende schooltijd te bezorgen. Door middel van positieve en persoonlijke begeleiding hopen wij dat de leerlingen een mooie en succesvolle schoolervaring krijgen. Door mijn achtergrond in sociaal werk en basisonderwijs hoop ik samen met mijn team van begeleiders een sfeervolle en prettige omgeving voor elke leerling te creëren.

 • Lyceo Haarlem – Schoter Scholengemeenschap
 • Sportweg 9
 • 2024CN Haarlem
 • Nick Hagen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Onze huiswerkbegeleiding Haarlem

Op onze vestiging werk je in een prettige, rustige omgeving. Het team van ervaren begeleiders met vakinhoudelijke kennis zorgt ervoor dat je je kan focussen en concentreren. Je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding. Daarnaast houden de begeleiders zich bezig met het aanleren van relevante leerstrategieën, plannen en het ‘leren leren’.  Duurzame studievaardigheden dus! Zo is er minder stress, krijg je meer vrije tijd en meer zelfvertrouwen. Lyceo werkt samen met het Schoter en heeft daardoor contact met jouw mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op jouw behoeften. Wanneer ze naar huis gaan is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning. De huiswerkbegeleiding zorgt voor rust!

Kom gerust langs

Heb je vragen over de huiswerkbegeleiding of ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Dan horen we dat uiteraard graag. Je kan altijd even langslopen of ons telefonisch of per mail bereiken. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Haarlem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Kan je een steuntje in de rug gebruiken met het aanpakken van je huiswerk? Kom dan naar Lyceo! Tijdens huiswerkbegeleiding is er uitgebreid aandacht voor vaardigheden die je helpen op school. Denk bijvoorbeeld aan structuur aanbrengen, plannen, samenvatten en leerstrategieën. Hiermee draagt huiswerkbegeleiding ook bij aan het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid.
  Door huiswerkbegeleiding in kleine groepen (1 begeleider op 7 leerlingen) aan te bieden, is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. Samen met een begeleider maak je een planning voor je huiswerk. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Voor vakinhoudelijke vragen kan je ook bij begeleiders terecht. Dit alles gebeurt in een ontspannen en prettige sfeer en omgeving. Je ouders kunnen je voortgang volgen door middel van ons eigen leerlingvolgsysteem en middels regelmatig contact met de Vestigingsmanager.

  Bijles

  Heb je moeite met één of meerdere vakken? Wil je graag jouw zelfvertrouwen vergroten en jouw cijfers verbeteren? Heb je een achterstand opgelopen of wil je graag extra uitleg over dat lastige hoofdstuk? Dan kunnen bijlessen van Lyceo uitkomst bieden. Tijdens de bijles krijg je een uur individuele één-op-één begeleiding voor een vak om achterstanden weg te werken of om de stof beter te begrijpen. Je krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. De bijles vindt plaats in een apart rustig lokaal, zodat je al je vragen kan stellen aan de bijlesdocent. Wij staan klaar voor al jouw vragen!

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.