Lyceo Haren – Harens Lyceum

Haren – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Harens Lyceum te Haren. Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving, waar je zowel huiswerkbegeleiding als bijles kan volgen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Luke Brinkhorst

Vestigingsmanager

Ik ben Luke Brinkhorst, werkzaam op het Harens Lyceum als Vestigingsmanager. Mijn passie voor begeleiden op middelbare scholen heeft ertot geleid dat ik hedendaags doe wat ik leuk vind! De persoonlijke aandacht die Lyceo geeft vind ik super fijn. Ik help leerlingen met hun cijfers, maar ook met hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Neem gerust contact op bij vragen.

 • Lyceo Haren – Harens Lyceum
 • Kerklaan 39
 • 9751NL Haren
 • Luke Brinkhorst
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haren

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Dit team ondersteunt je bij het maken van planningen en beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je studievaardigheden om je zelfstandigheid te vergroten.

We zien elke leerling als een uniek persoon en zullen de begeleiding dan ook aansluiten op jouw behoeftes. We hebben regelmatig contact binnen de school, om bijvoorbeeld bij je docent een toets op te vragen en deze samen in te kijken of om met je mentor te praten over je voortgang. Daarnaast houden we je ontwikkelingen bij in een online logboek, zodat je ouders ook kunnen zien hoe de begeleiding verlopen is. Je resultaten op school zullen verbeteren, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken en leren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen werken wij aan zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. Wanneer je knelpunten tegenkomt, bekijken wij samen hoe hier mee om kunnen gegaan. Gekeken wordt naar de best passende manier voor jou. Je ontwikkelingen zijn ook thuis te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Vind je een specifiek vak moeilijk? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles op school van Lyceo is dan de uitkomst! Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die aan strenge criteria zijn onderworpen en een ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Je kunt al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht! Tussentijds wordt er geëvalueerd en na elke bijles evalueren we de bijles in ons eigen leerlingvolgsysteem.