Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg

Dr.-Knippenberg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Helmond biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. Na je laatste lesuur staat een vast team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Jessica de Waard

Vestigingsmanager

Mijn naam is Jessica en ik ben de Lyceo vestigingsmanager bij Dr. Knippenbergcollege in Helmond. Mijn opleidingsachtergrond is enorm breed. Mijn masteropleiding is gevuld met evidence based management, gezondheid, jobcrafting en vitaliteit. Een hoop van deze onderwerpen kan ik ook weer goed inzetten voor de begeleiders en leerlingen van Lyceo. Het is belangrijk voor leerlingen om een veilige omgeving te hebben waar ze tot bloei kunnen komen. Ik ben graag het bekende en vertrouwde gezicht voor de leerlingen, maar uiteraard ook voor ouders en contactpersonen op school. Door persoonlijk contact met u en school te onderhouden kunnen wij samen de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig. Mijn team, van enthousiaste en competente begeleiders, staat klaar om er een leerzaam en knallend schooljaar van te maken!

 • Lyceo Helmond – Dr.-Knippenberg
 • Rembrandtlaan 30
 • 5702XZ Helmond
 • Jessica de Waard
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Helmond

Tijdens de begeleiding vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Helmond kun je terecht voor;

  Huiswerkbegeleiding

  Effectief leren kun je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Geen enkele leerling is hetzelfde, dus voor iedere leerling maken wij een andere aanpak. Door de persoonlijke begeleiding is er altijd ruimte voor controle en vragen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen.

  Bijles

  Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.