StudieQ Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein

Huiswerkbegeleiding HengeloDe beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hengelo aan het Burgemeester Jansenplein. Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Op onze locatie bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan voor leerlingen van alle niveau’s in iedere jaarlaag. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Angélique Buijs

Vestigingsmanager

Ik ben Angélique Buijs en ik ben vestigingsmanager bij Studieq Hengelo Centrum.
Al meerdere jaren werk ik als manager. Met mijn pedagogische en NLP achtergrond heb ik geleerd dat vertrouwen, plezier en leer mij het zelf doen erg belangrijk is.
Samen met mijn team hebben wij als doel dat leerlingen zelfvertrouwen krijgen en dat wij hen leren het zelf te doen. Wij bieden in een veilige, prettige en plezierige leeromgeving ondersteuning aan bij het maken van huiswerk, het voorbereiden van toetsen en daar waar nodig bijles en of examentrainingen. Onze orthopedagoge biedt coaching voor basisschoolleerlingen.

Heb jij nog vragen of ben je nieuwsgierig naar wat wij bieden, neem dan contact met mij op.

 • StudieQ Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein
 • Burgemeester Jansenplein 31
 • 7551ED Hengelo
 • Angélique Buijs
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hengelo

StudieQ heeft inmiddels duizenden leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Ons studielandschap is voorzien van moderne apparatuur en lesmateriaal. Onze docenten zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.

De studiebegeleiders zullen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk, daarnaast zijn zij er ook voor vragen en overhoringen. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is dat je zelfstandig wordt in je schoolse vaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een planning en het effectief leren voor een specifiek vak.

Op onze locatie kunnen we ook onderzoek aanbieden; intelligentieonderzoek, dyslexie- en dyscalculieonderzoek, onderzoek naar executieve functies, (psycho)didactisch onderzoek en screeningsonderzoek op sociaal-emotioneel gebied.

Wil je graag meer informatie? We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hengelo kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij StudieQ zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Hierbij maken wij gebruik van Lyceo Leren Leren. Een bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een persoonlijke en vooral rustige omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij StudieQ iets voor jou! Niet iedereen is even goed in ieder vak. Soms heb je een beetje extra hulp of uitleg nodig. Wij zullen je koppelen aan een vaste begeleider die beschikt over de juiste kennis. Hij of zij zal jou persoonlijk alle leerstof uitleggen en vragen beantwoorden.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Studiecoaching

  Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoach geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Met een uur in de week krijg je een extra steuntje in de rug en leer je studievaardigheden waar je je hele leven lol van hebt. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.