StudieQ Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein

Huiswerkbegeleiding HengeloDe beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hengelo aan het Burgemeester Jansenplein. Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Op onze locatie bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan voor leerlingen van alle niveau’s in iedere jaarlaag. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Angélique Buijs

Vestigingsmanager

Mijn naam is Silke Giezen en ik ben Vestigingsmanager bij StudieQ Hengelo Centrum. Tijdens mijn studie Hospitality Management en mijn daaropvolgende werkjaren, heb ik veel ervaring opgedaan in het managen van diverse bedrijven. Door deze ervaringen ben ik bij StudieQ terecht gekomen en hier werk ik met veel enthousiasme en plezier. Mijn team en ik hebben als doel om leerlingen vertrouwen te geven in hun eigen kunnen en ze hierdoor meer zelfstandigheid te geven. Wij vinden het belangrijk om leerlingen een prettige leeromgeving te bieden en ze met huiswerkbegeleiding, bijles of trainingen te ondersteunen waar nodig, zodat ze hun studievaardigheden voor nu en in de toekomst optimaal kunnen ontwikkelen.

Heeft u vragen? Neem contact op met mij!

 • StudieQ Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein
 • Burgemeester Jansenplein 31
 • 7551ED Hengelo
 • Angélique Buijs
 • Vestigingsmanager
+31682076004

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hengelo

StudieQ heeft inmiddels duizenden leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Ons studielandschap is voorzien van moderne apparatuur en lesmateriaal. Onze docenten zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.

De studiebegeleiders zullen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk, daarnaast zijn zij er ook voor vragen en overhoringen. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is dat je zelfstandig wordt in je schoolse vaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een planning en het effectief leren voor een specifiek vak.

Wil je graag meer informatie? We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Openingstijden

 • 12:00 - 18:00
 • 12:00 - 18:00
 • 12:00 - 18:00
 • 12:00 - 18:00
 • 12:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hengelo kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij StudieQ zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Hierbij maken wij gebruik van Lyceo Leren Leren. Een bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een persoonlijke en vooral rustige omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij StudieQ iets voor jou! Niet iedereen is even goed in ieder vak. Soms heb je een beetje extra hulp of uitleg nodig. Wij zullen je koppelen aan een vaste begeleider die beschikt over de juiste kennis. Hij of zij zal jou persoonlijk alle leerstof uitleggen en vragen beantwoorden.

  Examentraining

  Nog even dat extra steuntje in de rug nodig? Met een examentraining ga je goed voorbereid het examen in. Bekijk hieronder welke examentrainingen worden aangeboden in Hengelo.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Studiecoaching

  Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoach geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Met een uur in de week krijg je een extra steuntje in de rug en leer je studievaardigheden waar je je hele leven lol van hebt. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.