Lyceo Hoofddorp – Haarlemmermeer Lyceum

Hoofddorp – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Omdat we in je eigen school aanwezig zijn, kan je meteen doorlopen na je laatste les. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Hoofddorp – Haarlemmermeer Lyceum
 • Baron de Coubertinlaan 2
 • 2134CG Hoofddorp
 • Guinevere Oostrum
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp

  Op een doordeweekse dag na je laatste les gelijk naar pianoles, gevolgd door de sportclub. Je schoolwerk schiet er bij in, daar is te weinig tijd voor. De docent baalt dat je het huiswerk niet gemaakt hebt en zelf vind je het niet leuk dat je niet goed kan leren voor Frans. Dat vak vind je toch echt lastig! Bij de huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat jij het overzicht terugkrijgt en al je werk op tijd af krijgt. Als het moet leren wij je ook de beste keus maken voor jezelf!

  Lyceo biedt hoogwaardige begeleiding, specifiek gericht op jou! De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw leerbehoeften. De begeleiding vindt op school plaats en de groepen zijn klein. Dat is zeker prettig. Heb je een bijles, dan zijn deze altijd 1-op-1 gericht. Tijdens de pauze is er tijd voor een praatje met elkaar. Een ontspannen sfeer is namelijk belangrijk om met plezier te leren. Bij de huiswerkbegeleiding wordt contact gehouden met ouders en mentoren om jouw voortgang te bespreken, want een goede communicatie zorgt uiteindelijk voor betere resultaten. We geven jou de handvatten om uiteindelijk zelfstandig te leren plannen, leren en werken.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs ons lokaal! Je kan ook contact opnemen via telefoon of e-mail.

  Guinevere Oostrum

  Vestigingsmanager

  De Vestigingsmanager op Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

  Heeft u vragen? Neem contact op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Hoe leer je huiswerk maken en leren? Een bekwaam en enthousiast team staat klaar om jou te helpen met het leren-leren. Jij krijgt persoonlijke aandacht en er wordt je geleerd hoe je moet plannen, leren en hoe je studievaardigheden oefent. Je maakwerk wordt altijd gecontroleerd en je leerwerk overhoord. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je altijd extra controle! Natuurlijk heb je dan ook geen strijd meer thuis met je ouders. Dat is ook fijn! Je hebt genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen. Kortom: wil jij een fijne en rustige plek om je huiswerk te maken en te leren én daarnaast geholpen worden? Meld je dan vandaag nog aan.

  Bijles

  Bijles

  Iedereen heeft wel eens hulp nodig bij het begrijpen van bepaalde stof. De bijles vindt altijd op school plaats en wordt gegeven door een student die door ons getraind is om bijlessen te geven. Bijles is zeker een optie voor jou als je moeite hebt met bepaalde stof of met een aantal vakken. Lyceo biedt persoonlijke begeleiding en jij staat centraal! Op die manier haal jij het beste uit jezelf en kun je de weg naar boven inzetten. Je kunt met al je vragen terecht tijdens een bijles. Stel jij aan ons die moeilijke vraag? Meld je dan vandaag nog aan.

  Het Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is Het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens Het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

  Vestiging op kaart