Lyceo Maarssen – Harmonieweg

Maarssen Harmonieweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Van basisschoolbegeleiding tot hulp bij de examens en van leren plannen tot gerichte coaching. Bij de zelfstandige vestiging aan de Harmonieweg zoeken we voor iedere leerling de beste hulp op maat. Deze mooie, lichte locatie midden in Maarssen biedt een fijne plek om te werken aan diverse studievaardigheden. Hierbij benadrukken wij de kracht van het individu en helpen we leerlingen op een coachende manier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Maarssen – Harmonieweg
 • Harmonieweg 1 A
 • 3603BN Maarssen
 • Jurjen van der Veer
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Maarssen

  Lyceo Maarssen heeft een licht en ruim lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast zijn er 4 bijlesruimtes. We helpen leerlingen uit Maarssen, Utrecht en omgeving om zelfstandiger te worden. Dit doen we door een coachende aanpak waardoor leerlingen zelf gemotiveerd raken. We hebben in Maarssen een divers docententeam staan, zodat er altijd een match is voor elke leerling. Ook leerlingen met faalangst kunnen we in Maarssen goed begeleiden. Dit doen we altijd middels een individueel maatwerktraject. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je daarom met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

  Dichtbij school

  Lyceo Maarssen ligt dichtbij de Rientjes Mavo, het Niftarlake college, RSG Broklede en het Broeckland college. Met al deze scholen hebben wij goed contact.

  Diensten

  We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, (online) bijles, examentraining, brugklasbegeleding en studiecoaching. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Het algemene nummer van de vestiging is 0346 57 90 24.

  Jurjen van der Veer

  Vestigingsmanager

  Ik ben Huub Mol, de vestigingsmanager aan de Harmonieweg in Maarssen. Door mijn ervaring in het onderwijs in combinatie met de jarenlange ervaring bij Lyceo weet ik goed op welke manier leerlingen met een hulpvraag geholpen kunnen worden. Ik sta van de vroege ochtend tot het begin van de avond klaar voor ouders, leerlingen en begeleiders en geloof in een vertrouwelijke, coachende aanpak. Informeer vooral naar de diensten op mijn vestiging

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Lyceo geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

  Bijles

  Bijles

  Moeite met Duits, frustraties om economie en huilen om wiskunde. Soms ben je de wanhoop nabij. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Met een tot twee uur bijles per week van een van de bijlesbegeleiders van Lyceo krijg je dat moeilijke vak probleemloos onder de knie. Samen werk je de achterstand weg en benadruk je waar je goed in bent.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschool bijles is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelf aan de slag gaan met je huiswerk, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart