Studiekring Maarssen – Binnenweg

Maarssen Binnenweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Aan de Binnenweg, tussen Maarssenbroek en Maarssen-Dorp ligt de vestiging van Studiekring Maarssen. De vestiging bestaat al enkele jaren, waardoor vele leerlingen je voor gingen. We helpen leerlingen uit Maarssen, Utrecht en omgeving om zelfstandiger te worden. Dit doen we door een coachende aanpak waardoor leerlingen zelf gemotiveerd raken. We hebben in Maarssen een divers docententeam staan, zodat er altijd een match is voor elke leerling. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Thomas Herwijn, vestigingscoördinator van de Studiekring locatie in Maarssen. Tijdens mijn eigen studieperiode vond ik het altijd leuk om jongeren bijles en sporttraining te geven. Nu sta ik, samen met mijn team van begeleiders, dagelijks klaar om persoonlijke begeleiding te bieden aan leerlingen. Dit doen we zowel vakinhoudelijk, als op het gebied van studievaardigheden.

 • Studiekring Maarssen – Binnenweg
 • Binnenweg 1 B
 • 3604AB Maarssen
 • Coordinator Studiekring
 • Vestigingsmanager
0346 57 90 24

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maarssen

Studiekring Maarssen heeft een licht en ruim lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast zijn er 4 bijlesruimtes. We helpen leerlingen uit Maarssen, Utrecht en omgeving om zelfstandiger te worden. Dit doen we door een coachende aanpak waardoor leerlingen zelf gemotiveerd raken. We hebben in Maarssen een divers docententeam staan, zodat er altijd een match is voor elke leerling. Ook leerlingen met faalangst kunnen we in Maarssen goed begeleiden. Dit doen we altijd middels een individueel maatwerktraject. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je daarom met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Studiekring Maarssen ligt dichtbij de Rientjes Mavo, het Niftarlake college, RSG Broklede en het Broeckland college. Met al deze scholen hebben wij goed contact.

Diensten

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, (online) bijles, examentraining, brugklasbegeleding en studiecoaching. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Het algemene nummer van de vestiging is 0346 57 90 24.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • 10:00 - 13:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

  Bijles

  Moeite met Duits, frustraties om economie en huilen om wiskunde. Soms ben je de wanhoop nabij. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Met een tot twee uur bijles per week van een van de bijlesbegeleiders van Studiekring krijg je dat moeilijke vak probleemloos onder de knie. Samen werk je de achterstand weg en benadruk je waar je goed in bent.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelf aan de slag gaan met je huiswerk, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie