Check5 Maastricht – Scharnerweg

Aan de Scharnerweg, dichtbij het station en het Sint Maartens college vind je Check5 Maastricht Scharnerweg. In deze grote, ruime vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. We proberen een gezellige, huiselijke sfeer neer te zetten. Iedereen is welkom! De begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met vakinhoudelijke vragen of het helpen met het maken van planningen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Sandro Cauberg

Vestigingsmanager

Ik ben Sandro Cauberg en ben sinds 1 oktober 2019 Vestigingsmanager, momenteel van onze vestiging aan de Scharnerweg te Maastricht. Hiervoor heb ik in diverse commerciële functies gewerkt waarin communicatie een grote rol speelde. Deze ervaring gebruik ik in het begeleiden en ontwikkelen van mijn leerlingen en in het contact met mijn begeleiders, ouders en scholen. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen het beste uit zichzelf halen en zien dat een goede voorbereiding het halve werk is. En dat het maken van huiswerk niet saai of vervelend hoeft te zijnSamen met een team van begeleiders streef ik er elke daweer naar om iedere leerling op een zo goed en passend mogelijk manier te bedienen zodat het zelfstandig huiswerk kunnen maken weer tot de mogelijkheden behoort. 

 • Check5 Maastricht – Scharnerweg
 • Scharnerweg 155
 • 6224JE Maastricht
 • Sandro Cauberg
 • Vestigingsmanager
+31657475119

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maastricht

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders op onze locatie in Maastricht helpen je hier graag mee! Belangrijk vinden wij dat de leerlingen na de begeleiding bij Lyceo weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen!

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

 • 14:30 - 19:00
 • 14:30 - 19:00
 • 14:30 - 19:00
 • 14:30 - 19:00
 • 14:30 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Maastricht kan je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Begeleid huiswerk maken bij Check5. Dat is 2 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

  Bijles

  Met Bijles van Check5 heb jij een vak snel weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en aan je toetsen. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waarin jij je wil verbeteren. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren.

  Faalangsttraining

  Uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangsttraining iets voor jou. In 10 weken tijd krijg je grip op faalangst. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent en hoe je ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je spanningen en zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. Zo ga je in de toekomst iedere toets of presentatie vol zelfvertrouwen tegemoet.

  Studiecoaching

  Nog niet helemaal klaar om het zelf te doen? Maar wel bijna? Wil je leren om beter te plannen? En kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het leren? Een studiecoach van Check5 zou je hierbij kunnen helpen! Je leert hoe je het beste om kan gaan met jouw leerstof, met 1 uur in de week net dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.