Lyceo Nieuwegein – Oosterlicht College

Oosterlicht College Nieuwegein – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging van Lyceo bevindt zich op het Oosterlicht College in Nieuwegein. Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles op een rustige werkplek in een voor jou vertrouwde omgeving. Direct na je laatste lesuur ben je welkom! 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 17.30 uur. 

Coordinator van Lyceo

Vestigingscoördinator

De vestigingscoördinator op het Oosterlicht College in Nieuwegein zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Nieuwegein – Oosterlicht College
 • Dieselbaan 10
 • 3439MV Nieuwegein
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingscoördinator
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein

Goed contact met jou en je ouders vinden we belangrijk en daar steken we tijd in. Het is een voordeel dat we ons in de school bevinden; hierdoor kunnen we samenwerken met onder andere docenten en mentoren. We kunnen bijvoorbeeld door jou gemaakte toetsen opvragen om samen nog eens door te nemen of kunnen met je mentor over je voortgang spreken.

We hechten veel belang aan persoonlijke aandacht. Daarom werken we in kleine groepen en staat er een ervaren, vaste begeleider voor je klaar. We zoeken samen welke aanpak voor jou het beste werkt, zodat je met meer plezier gaat leren en ontdekt dat je door je tijd efficiënt te gebruiken meer vrije tijd overhoudt. Ons doel is dat je straks zelfstandig en vol vertrouwen weer thuis je schoolwerk kunt doen.

Neem voor meer informatie of om eens te komen kennismaken gerust contact met mij op!

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Nieuwegein kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen! Bij ons werk je in een rustige omgeving, waar we jou helpen met het plannen van het maak- en leerwerk en waar je inhoudelijke vragen kunt stellen. Ook leren we je studievaardigheden aan, zodat je je goed kunt voorbereiden op een toets. We bekijken samen het maakwerk en overhoren het leerwerk, zodat je leert te ontdekken wanneer je voldoende bent voorbereid. Ons doel is natuurlijk dat je je prestaties verbetert en dat je steeds zelfstandiger wordt, zodat je er na verloop van tijd alle vertrouwen in hebt het schoolwerk weer thuis te gaan doen.

  Bijles

  Heb jij moeite met dat ene vak en is alleen hard werken niet voldoende? Dan kan individuele begeleiding bij Lyceo jou helpen de lesstof beter te begrijpen en toe te passen. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Een klokuur lang werk je één-op-één met een vaste begeleider aan het begrijpen en oefenen van de lesstof. Zo zorgen we ervoor dat je meer vertrouwen in het vak krijgt en we helpen je jouw resultaten te verbeteren!