Lyceo Nieuwegein – Oosterlicht College

Oosterlicht College Nieuwegein – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging van Lyceo bevindt zich op het Oosterlicht College in Nieuwegein. Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles op een rustige werkplek in een voor jou vertrouwde omgeving. Direct na je laatste lesuur ben je welkom! 

Openingstijden

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Nieuwegein – Oosterlicht College
 • Dieselbaan 10
 • 3439MV Nieuwegein
 • Annemarijn Boonstra
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein

  Goed contact met jou en je ouders vinden we belangrijk en daar steken we tijd in. Doordat wij ons in de school bevinden, zijn de lijntjes met de docenten en mentoren kort. Hiermee kunnen we direct schakelen als ergens extra aandacht nodig is.

  We hechten veel belang aan persoonlijke aandacht. Daarom werken we in kleine groepen en staat er een ervaren, vaste begeleider voor je klaar. We zoeken samen welke aanpak voor jou het beste werkt, zodat je met meer plezier gaat leren en ontdekt dat je door je tijd efficiënt te gebruiken meer vrije tijd overhoudt. Ons doel is dat je straks zelfstandig en vol vertrouwen weer thuis je schoolwerk kunt doen.

  Neem voor meer informatie of om eens te komen kennismaken gerust contact met mij op!

  Annemarijn Boonstra

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Annemarijn en ik ben vestigingsmanager op het Oosterlicht College in Nieuwegein. Samen met een enthousiast team van begeleiders proberen wij alle leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in wat ze nodig hebben om hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zorgen voor een prettige en positieve werkomgeving waarbij de leerling altijd centraal staat.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Kost jouw huiswerk jou vaak veel tijd? Vind je het lastig om je schoolwerk te plannen of weet je niet precies hoe je moet leren voor een toets? Wij kunnen je helpen! Bij ons werk je in een rustige omgeving, waar we jou helpen met het plannen van het maak- en leerwerk en waar je inhoudelijke vragen kunt stellen. Ook leren we je studievaardigheden aan, zodat je je goed kunt voorbereiden op een toets. We bekijken samen het maakwerk en overhoren het leerwerk, zodat je leert te ontdekken wanneer je voldoende bent voorbereid. Ons doel is natuurlijk dat je je prestaties verbetert en dat je steeds zelfstandiger wordt, zodat je er na verloop van tijd alle vertrouwen in hebt het schoolwerk weer thuis te gaan doen.

  Bijles

  Bijles

  Heb jij moeite met dat ene vak en is alleen hard werken niet voldoende? Dan kan individuele begeleiding bij Lyceo jou helpen de lesstof beter te begrijpen en toe te passen. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Een klokuur lang werk je één-op-één met een vaste begeleider aan het begrijpen en oefenen van de lesstof. Zo zorgen we ervoor dat je meer vertrouwen in het vak krijgt en we helpen je jouw resultaten te verbeteren!

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Zit uw kind op dit moment in groep 4 en maakt u zich zorgen over het reken-niveau? Of zit uw kind op dit moment in groep 7 en vindt hij of zij de voortgang naar groep 8 spannend? Met basisschool bijles zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter de achterstand inhaalt, zodat uw kind optimaal is voorbereid en vol vertrouwen doorgaat.

  Vestiging op kaart