Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nieuwegein

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nieuwegein?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Nieuwegein halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Voor huiswerkbegeleiding in Nieuwegein kun je terecht bij Lyceo

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. 

Persoonlijke studiebegeleiding

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. Andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nieuwegein?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in en om Nieuwegein. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een vestiging waar jij terecht kunt! Voor leerlingen die in de buurt Jutphaas, Zuilenstein, Batau-Zuid, Batau-Noord, Galecop, Doorslag, Fokkesteeg of Vreeswijk zijn er voldoende mogelijkheden om na de laatste les bij ons langs te komen. Woon je net buiten Nieuwegein zoals in IJsselstein, Houten of Lopikerkapel? Ook dan kun je bij ons terecht omdat onze vestigingen goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer of de fiets. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland