Huiswerkbegeleiding Nieuwegein

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nieuwegein?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Nieuwegein halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nieuwegein?

Kom jij uit de omgeving Nieuwegein Centrum, Galecop, Batau, Fokkesteeg, Doorslag, Jutphaas-WIjkersloot, Zuilenstein of Vreeswijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Nieuwegein. Je vindt onze schoollocaties op het Oosterlicht College en Anna van Rijn College. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving Nieuwegein. Deze locaties zijn gevestigd op de Maliebaan en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de school RK SGM Cals College.

Voor huiswerkbegeleiding in Nieuwegein kun je terecht bij Lyceo

Voor de begeleiding start gaan we met alle betrokkenen in gesprek om de verwachtingen te bespreken. Daarnaast maakt je de Lyceo Studievaardigheden- en Motivatietest. We kijken naar de huidige studievaardigheden, naar de mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en naar de prestatiegerichtheid. Hierna stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Een adviesgesprek kan op een vestiging bij jou in de buurt, maar ook online.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Je kan huiswerk makkelijker plannen,
  • Je hebt huiswerk op tijd af,
  • Je hebt meer vrije tijd,
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen en
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Fijne, professionele begeleiding. Altijd een goede terugkoppeling en het allerbelangrijkste; onze dochter leert echt goed plannen en heeft het naar haar zin”

Marjolijn (ouder van leerling met huiswerkbegeleiding)

“Wij zijn super tevreden over Lyceo.  De begeleiders zijn stuk voor stuk toppers. Onze dochter kan met alles bij ze terecht en de controle is ook goed. Hierdoor is ze niet meer onzeker en haalt goeie cijfers. Iedere dag een verslag geeft ons een goede indruk over wat ze daar doen. Ook geeft het haar (en ons) rust en regelmaat. De vestigingsmanager is altijd bereikbaar en heel erg behulpzaam.  Als onze dochter vrij is of tussenuren heeft gaat ze graag terug naar school om op huiswerkbegeleiding te zijn. En natuurlijk is het er ook gezellig en zijn ze er vriendelijk. Aanrader dus!” 

Monique (ouder van leerling met huiswerkbegeleiding)