Lyceo Nijkerk – Corlaer College

Nijkerk Corlaer College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding in Nijkerk aan op het Corlaer College, Ds Kuypersstraat 3 te Nijkerk. Op het Corlaer College bieden wij in het VMBO-gebouw huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle onderwijstypen: van atheneum tot lwoo. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Linde Hietkamp

Vestigingsmanager

Mijn naam is Linde Hietkamp en ik ben de Vestigingsmanager op het Corlaer College in Nijkerk. Bij Lyceo leren we de leerlingen om hun huiswerk gestructureerd in te plannen zodat ze voorbereid aan de slag kunnen en helpen we hen om grip te krijgen op het studiemateriaal. Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren voor de leerlingen om zich te kunnen ontwikkelen, zo voelen leerlingen zich op hun gemak en kan er een mooie samenwerking ontstaan tussen leerling en begeleider. Samen gaan we aan de slag om mooie resultaten te halen doordat de leerling weet wat er van hen verwacht wordt en ze vol zelfvertrouwen de studie doorkomen.

 • Lyceo Nijkerk – Corlaer College
 • Ds. Kuyperstraat 3
 • 3863CA Nijkerk
 • Linde Hietkamp
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk

Bij Lyceo willen we graag dat je het beste uit jezelf leert halen. Wij vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met mentoren en docenten om op deze manier de begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften. Er is regelmatig contact met ouders en er vindt ook drie keer per jaar een oudergesprek plaats op school. Met de huiswerkbegeleiding van Lyceo hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties: je hebt altijd op tijd je huiswerk af, wat zorgt voor rust. Voor meer informatie over onze diensten kan je contact opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een vrijblijvend intakegesprek ingepland worden.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Nijkerk kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

  Bijles

  Bij juffrouwjulia kun je ook bijles volgen. Je kan zelf aangeven waar je in de bijles op wil focussen: komt er een mondeling aan waar extra voor geoefend moet worden? Is het nodig om extra grammatica-uitleg te krijgen? Of moet je juist oefenen voor luistertoetsen? Tijdens de bijles krijg je een uur lang extra uitleg over een vak waar je moeite mee hebt. De bijles is 1-op-1 en gaat specifiek in op jouw hulpvraag. Van een kundige begeleider krijg je bijles in een apart lokaal zodat er voldoende rust is om samen aan het vak te werken. Er vindt regelmatig terugkoppeling plaats over de bijlessen met de ouders.