Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijkerk?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Nijkerk krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Nijkerk of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Nijkerk en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op meerdere in Nijkerk en omgeving. Zo is er altijd een school bij jou in de buurt. In Nijkerk kun je voor huiswerkbegeleiding terecht bij de volgende locaties:

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en juffrouwjulia in Nijkerk – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Nijkerk een partnership met juffrouwjulia. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of juffrouwjulia locatie in Nijkerk kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Nijkerk bij jou in de buurt!

Ervaring van ouders & leerling

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

 

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Nijkerk? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie