Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijkerk?

Kan jij net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij je leerwerk? Wil jij leren hoe je het beste je huiswerk in kunt plannen? Of ben jij opzoek naar een rustige plek in de omgeving van Nijkerk om na je laatste les met je schoolwerk aan de slag te gaan? Huiswerkbegeleiding is dan de uitkomst. 

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Nijkerk? 

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van wiskunde tot aan aardrijkskunde naar Engels. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Persoonlijke studiebegeleiding

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nijkerk? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Nijkerk en omgeving. Daarnaast hebben wij een aantal verschillende eigen vestigingen in de regio waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een mogelijkheid voor jou om na je laatste les langs te komen. Zo ook als je uit de buurt Nijkerk-Noord, Nijkerk-Zuid en Hoevelaken komt. Woon jij niet in Nijkerk maar in Putten, Barneveld of Ermelo? Ook dan kun je na je laatste les bij ons terecht. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en juffrouwjulia in Nijkerk – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Nijkerk een partnership met juffrouwjulia. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of juffrouwjulia locatie in Nijkerk kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Nijkerk bij jou in de buurt!

Ervaring van ouders & leerling

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Nijkerk? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.