Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijkerk?

Kan jij net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij je leerwerk? Wil jij leren hoe je het beste je huiswerk in kunt plannen? Of ben jij opzoek naar een rustige plek in de omgeving van Nijkerk om na je laatste les met je schoolwerk aan de slag te gaan? Huiswerkbegeleiding is dan de uitkomst. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nijkerk? 

Kom jij uit de omgeving Nijkerk Corlaer, Paasbos, Nautena, Spoorkamp, Bruins Slotlaan, Hoevelaken of Strijland en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Corlaer College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Nijkerk. Deze locatie is gevestigd op de Utrechtseweg in Amersfoort. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Accent Nijkerk en Aeres VMBO die na hun laatste les naar ons toe komen voor huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Nijkerk?

Huiswerkbegeleiding is voor ieder vak beschikbaar en vaak zal je kind meerdere dagen per week na schooltijd begeleiding krijgen. Hoeveel uur en op welke dagen, dat verschilt per leerling en leggen we vast in een individueel plan van aanpak. Je leert tijdens de begeleiding en werkt uit eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Dat kan via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl, we helpen je graag!

Waarom Lyceo?

Huiswerkbegeleiding van Lyceo staat voor begeleiding bij het schoolwerk en persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. Met onze ondersteuning richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van uw kind.

Ervaring van ouders & leerling

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren, ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim