Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College

Nijkerk Corlaer College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt samen met haar kennispartner juffrouwjulia huiswerkbegeleiding in Nijkerk aan op het Corlaer College, Ds Kuypersstraat 3 te Nijkerk. Op het Corlaer College bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle onderwijstypen: van atheneum tot lwoo.  Juffrouwjulia is elke dag tussen 14.10 en 18.00 uur aanwezig in het VMBO-gebouw.

Aram Peekel

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Aram Peekel en ik ben werkzaam als vestigingcoördinator van het Corlaer College in Nijkerk. Ik heb Onderwijswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Mijn doel is dat de leerlingen rust en regelmaat krijgen, zowel op school als thuis. Dit doe ik samen met mijn begeleiders door de leerlingen te ondersteunen in structureren, zelfstandigheid en studievaardigheden. Hierbij is het belangrijk om de leerling als een individu te zien en hen begeleiding op maat te geven.

 

  • Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College
  • Ds. Kuyperstraat 3
  • 3863CA Nijkerk
  • Aram Peekel
  • Vestigingscoördinator
+31615899074

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk

Bij juffrouwjulia willen we graag dat je het beste uit jezelf leert halen. Wij vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met mentoren en docenten om op deze manier de begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften. Er is regelmatig contact met ouders en er vindt ook drie keer per jaar een oudergesprek plaats op school. Met de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties: je hebt altijd op tijd je huiswerk af, wat zorgt voor rust.

Voor meer informatie over onze diensten kan je contact opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een vrijblijvend intakegesprek ingepland worden.

Michelle van de Biezen
Vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Nijkerk kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

Bijles

Bij juffrouwjulia kun je ook bijles volgen. Je kan zelf aangeven waar je in de bijles op wil focussen: komt er een mondeling aan waar extra voor geoefend moet worden? Is het nodig om extra grammatica-uitleg te krijgen? Of moet je juist oefenen voor luistertoetsen? Tijdens de bijles krijg je een uur lang extra uitleg over een vak waar je moeite mee hebt. De bijles is 1-op-1 en gaat specifiek in op jouw hulpvraag. Van een kundige begeleider krijg je bijles in een apart lokaal zodat er voldoende rust is om samen aan het vak te werken. Er vindt regelmatig terugkoppeling plaats over de bijlessen met de ouders.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie