Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College

Nijkerk Corlaer College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt samen met haar kennispartner juffrouwjulia huiswerkbegeleiding in Nijkerk aan op het Corlaer College, Ds Kuypersstraat 3 te Nijkerk. Op het Corlaer College bieden wij in het VMBO-gebouw huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle onderwijstypen: van atheneum tot lwoo. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Michelle van de Biezen

Vestigingscoördinator

De vestigingscoördinator van het Corlaer college is het eerste aanspreekpunt voor ouders en school. Op de vestiging werkt de vestiging samen met een team begeleiders om huiswerkbegeleiding en bijles te bieden aan de leerlingen. Vragen? Neem contact op!

 • Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College
 • Ds. Kuyperstraat 3
 • 3863CA Nijkerk
 • Michelle van de Biezen
 • Vestigingscoördinator
+31615899074

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk

Bij juffrouwjulia willen we graag dat je het beste uit jezelf leert halen. Wij vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met mentoren en docenten om op deze manier de begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften. Er is regelmatig contact met ouders en er vindt ook drie keer per jaar een oudergesprek plaats op school. Met de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties: je hebt altijd op tijd je huiswerk af, wat zorgt voor rust. Voor meer informatie over onze diensten kan je contact opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een vrijblijvend intakegesprek ingepland worden.

Openingstijden

 • 14:10 - 18:00
 • 14:10 - 18:00
 • 14:10 - 18:00
 • 14:10 - 18:00
 • 14:10 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Nijkerk kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

  Bijles

  Bij juffrouwjulia kun je ook bijles volgen. Je kan zelf aangeven waar je in de bijles op wil focussen: komt er een mondeling aan waar extra voor geoefend moet worden? Is het nodig om extra grammatica-uitleg te krijgen? Of moet je juist oefenen voor luistertoetsen? Tijdens de bijles krijg je een uur lang extra uitleg over een vak waar je moeite mee hebt. De bijles is 1-op-1 en gaat specifiek in op jouw hulpvraag. Van een kundige begeleider krijg je bijles in een apart lokaal zodat er voldoende rust is om samen aan het vak te werken. Er vindt regelmatig terugkoppeling plaats over de bijlessen met de ouders.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie