Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College

Nijkerk Corlaer College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt samen met haar kennispartner juffrouwjulia huiswerkbegeleiding in Nijkerk aan op het Corlaer College, Ds Kuypersstraat 3 te Nijkerk. Op het Corlaer College bieden wij in het VMBO-gebouw huiswerkbegeleiding en bijles aan voor alle onderwijstypen: van atheneum tot lwoo. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.10 uur tot 18.00 uur. 

Michelle van de Biezen

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Michelle van de Biezen en ik ben de vestigingscoördinator van het Corlaer College in Nijkerk. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. In de zomermaanden doe ik vrijwilligerswerk met kinderen met allerlei verschillende beperkingen (zoals autisme, verstandelijke beperkingen, lichamelijke beperkingen, ADHD). Bij het werken met leerlingen vind ik het belangrijk om goed te kijken naar de leerling als individu en een plan op maat te maken. Zo proberen we de begeleiding goed aan te laten sluiten op wat de leerling nodig heeft. Hierbij is het belangrijk om goed contact te onderhouden met zowel ouders als docenten die betrokken zijn met de leerling. We helpen leerlingen met het vergroten van hun zelfvertrouwen en hun zelfstandigheid. Ons uiteindelijke doel is dan ook om de leerlingen de handvatten te geven die hij of zij nodig heeft wat betreft studievaardigheden: iets wat je de rest van je leven mee kan nemen.

  • Juffrouwjulia Nijkerk – Corlaer College
  • Ds. Kuyperstraat 3
  • 3863CA Nijkerk
  • Michelle van de Biezen
  • Vestigingscoördinator
+31615899074

Over deze locatie

Vestigingscoördinatoren

Mijn naam is Esther van Doornik en ik ben vestigingscoördinator van het Corlaer college. Ik coördineer samen met Michelle van de Biezen de begeleiding en wij zijn het eerste aanspreekpunt voor ouders en school. Ik heb pedagogiek gestudeerd op het Windesheim in Zwolle. In mijn opleiding heb ik gewerkt met leerlingen op middelbare scholen. Hierbij hield ik contact met ouders en mentoren zodat iedereen op de hoogte was van de voortgang. In het werk vind ik het belangrijk om positieve aandacht en sfeer te creëren. Dit motiveert leerlingen vaak om aan de slag te gaan. Mijn doel is dat de leerlingen zelfstandig hun schoolwerk kunnen organiseren en deze vaardigheden ook meenemen in hun verdere leven.

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk

Bij juffrouwjulia willen we graag dat je het beste uit jezelf leert halen. Wij vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met mentoren en docenten om op deze manier de begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw behoeften. Er is regelmatig contact met ouders en er vindt ook drie keer per jaar een oudergesprek plaats op school. Met de huiswerkbegeleiding van juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties: je hebt altijd op tijd je huiswerk af, wat zorgt voor rust. Voor meer informatie over onze diensten kan je contact opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een vrijblijvend intakegesprek ingepland worden.

Esther van Doornik
Vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Nijkerk kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb je hulp nodig bij je huiswerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen met het maken van het huiswerk, maar ook met het leren van studievaardigheden. We kijken naar waar de problemen liggen en hoe we onze begeleiding het beste kunnen aanpassen op wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk om je te leren hoe je moet plannen, zodat je deze vaardigheden zelf leert toepassen. We werken met een eigen leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de vorderingen thuis gevolgd worden. Al het huiswerk wordt gecontroleerd, het leerwerk wordt overhoord door onze begeleiders en bijgehouden in ons volgsysteem. Als je al je huiswerk bij ons gedaan hebt, kan je meer genieten van je vrije tijd!

Bijles

Bij juffrouwjulia kun je ook bijles volgen. Je kan zelf aangeven waar je in de bijles op wil focussen: komt er een mondeling aan waar extra voor geoefend moet worden? Is het nodig om extra grammatica-uitleg te krijgen? Of moet je juist oefenen voor luistertoetsen? Tijdens de bijles krijg je een uur lang extra uitleg over een vak waar je moeite mee hebt. De bijles is 1-op-1 en gaat specifiek in op jouw hulpvraag. Van een kundige begeleider krijg je bijles in een apart lokaal zodat er voldoende rust is om samen aan het vak te werken. Er vindt regelmatig terugkoppeling plaats over de bijlessen met de ouders.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie