Studiekring Nijmegen – NSG Groenewoud

Nijmegen NSG Groenewoud – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het NSG in Nijmegen geven wij al meerder jaren huiswerkbegeleiding, en helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf, waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. De vestiging in het NSG is toegankelijk voor leerlingen van alle middelbare scholen, dus ook als je niet op het NSG zit, kun je bij ons terecht. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw schoolwerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Simone van Langen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Simone van Langen, de Vestigingsmanager op het NSG Groenewoud. Ik studeerde Onderwijskunde en verhuisde daarna naar Mexico. Hier gaf ik met veel plezier les aan mensen van uiteenlopende leeftijden: van kleuters tot volwassenen. Ik stond daar aan het hoofd van een kleine school. Na bijna 18 jaar keerde ik terug naar Nederland en begon ik bij Studiekring. Hier komt mijn onderwijservaring goed van pas; samen met mijn team aan begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar.

 • Studiekring Nijmegen – NSG Groenewoud
 • Schlatmaeckerstraat 10
 • 6525DH Nijmegen
 • Simone van Langen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het NSG Groenewoud kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

Studiekring heeft een aantal lokalen ter beschikking in de Dependance van de school. De vestiging in het NSG is toegankelijk voor leerlingen van alle middelbare scholen, dus ook als je niet op het NSG zit, kun je bij ons terecht.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Gamen, maar geen woordjes leren. Volgende week 4 proefwerken en nu al het overzicht kwijt. Steeds meer rode cijfers in Magister. Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug.

  Bijles

  Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Onze ervaren en enthousiaste begeleiders geven op het het NSG bijles in alle vakken, van brugklas tot en met eindexamen.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Jouw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt je kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat jouw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Studiecoaching is 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar je moeite mee hebt. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. En daar heb je je leven lang plezier van. Voor meer informatie en het aanmelden kan je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Of wil je je huiswerkbegeleiding afbouwen? Dan is de Huiswerkklas van Studiekring iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Voor meer informatie en het aanmelden kan je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Voor het aanmelden kan je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Ga je goed voorbereid te werk, maar vallen je prestaties tegen? Heb je last van uitstelgedrag of haal je onvoldoendes puur door zenuwen? Dan is de faalangstreductietraining van Studiekring iets voor jou. Je leert hoe faalangst werkt, hoe je het herkent én ermee omgaat. Met praktische handvatten blijf je voortaan je zenuwen de baas. En zet je uitstelgedrag om in acties. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.