Lyceo Oisterwijk – 2College Durendael

Oisterwijk 2Ccollege Durendael – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2014 verzorgen wij in onze vestiging op het 2College Durendael huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching. Wij bieden leerlingen hulp met hun huiswerk en het leren voor toetsen, bijles voor bijna alle vakken, motivatie en concentratie. Ons team helpt uw kind ook graag met het op orde houden van de planning, zodat hij of zij stressvrij het jaar kan doorlopen. Onze vestiging bevindt zich op het 2College Durendael en is toegankelijk voor zowel leerlingen van Durendael als voor alle andere leerlingen uit de omgeving. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Dieudonnee van Gestel

Vestigingsmanager

Mijn naam is Dieudonnee van Gestel en ik ben de vestigingsmanager op het 2College Durendael in Oisterwijk. Op verschillende Lyceo-locaties heb ik mij, samen met een enthousiast team van begeleiders, al ingezet om de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ik ben in 2018 afgestudeerd van de opleiding Toegepaste Psychologie en heb daarna korte tijd in de psychiatrie en ambulante begeleiding gewerkt. Vanuit deze achtergrond vind ik het belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van een leerling. Het kernwoord is daarin samen. We zorgen er samen voor dat de leerling duurzame studievaardigheden aanleert waar hij/zij de rest van de schoolcarrière baat bij heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

 • Lyceo Oisterwijk – 2College Durendael
 • Kemenadelaan 5
 • 5061EE Oisterwijk
 • Dieudonnee van Gestel
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oisterwijk

Meteen na de laatste les komen leerlingen naar de Lyceo vestiging toe, waar we in drie lokalen huiswerkbegeleiding geven. Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag en de doelen voor de komende weken. Daarna gaat uw kind aan de slag. De vestiging is een rustige omgeving, zodat uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel thuis nog moet gebeuren. Met deze persoonlijke aanpak halen wij het maximale uit de leerlingen en hebben zij thuis tijd voor andere zaken. De resultaten en voortgang bespreken we regelmatig met de ouders en de mentor zodat zij ook goed op de hoogte blijven. Neem contact met ons op via 013 303 31 03.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen? Krijg je het vaak niet op tijd af en loop je achter met de lesstof? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met het effectief plannen van je huiswerk, kan je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk gecontroleerd om te checken of jet het goed onder de knie hebt. Dit levert minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten op!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je makkelijker af dan andere. Heb jij één of meerdere vakken waar je mee worstelt en zou je daar graag een steuntje in de rug bij krijgen? Dan kan je hier terecht voor bijles. Bijles kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken, wat zorgt voor betere resultaten!

  Studiecoaching

  Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar staat het aanleren van studievaardigheden centraal, waar je je hele leven profijt van hebt! Dus wil jij graag extra hulp bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk, zodat je volledig zelfstandig kunt werken? Studiecoaching is het antwoord. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen hoog op als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Vallen je resultaten tegen, ondanks je goede voorbereidingen? Dan biedt faalangstreductietraining de uitkomst. Tijdens onze bijeenkomsten leer je hoe je faalangst herkent en bovenal hoe je er mee om kunt gaan, zodat je je faalangst de baas kunt zijn. Neem contact op met de Vestigingsmanager om je aan te melden of voor meer informatie.

  Huiswerkklas

  Ben jij op zoek naar een rustige werkplek waar je je huiswerk kan maken, omdat het thuis te rumoerig is? Kom dan langs bij huiswerkklas! Na je laatste les werk je onder toezicht van een studiebegeleider aan je huiswerk, zodat je thuis écht vrij bent. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De brugklas is best even wennen. Er komen allemaal nieuwe dingen op je af; een rooster, andere docenten en een andere omgeving. Deze speciale training is gericht op het goed voorbereiden van brugklassers op deze nieuwe periode. Met nuttige studievaardigheden en handige praktische tips van onze deskundige coaches begin jij goed op je nieuwe school. Je kunt je aanmelden door contact op te nemen met de Vestigingsmanager.